Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Okan BayülgenCübbeli ile program mı yapacak? Makina Kafa, Okan Bayülgen Sunar

        Habertürk ve Show TV’nin ekran yüzü Okan Bayülgen, katıldığı bir televizyon programında ilginç açıklamalarda bulundu. Bayülgen, Cübbeli Ahmet Hoca’yla birlikte program yapacağını da açıkladı.

        Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Beyaz TV’de yayınlanan ‘Medyatik’ programına konuk oldu. Bülent Ersoy için şaşırtıcı yorumlarda bulunan ünlü şovmen, Sibel Can’ın ise Bülent Ersoy’dan daha cüsseli olduğunu iddia etti. Yakında Cübbeli Ahmet Hoca ile bir televizyon programı yapacaklarını açıklayan Bayülgen, Beyazıt Öztürk ile aralarında bir rekabet olup olmadığı sorusuna ise “Diziler gibi reyting rekabetine bile girsek terbiyemizden ödün vermeyiz” dedi.

        ‘CAN, ERSOY’DAN DAHA KALIN’

        Okan Bayülgen’in açıklamalarından satırbaşları şöyle: “Bülent Hanım’la aram iyidir. Kimi masallardaki yeraltı canavarlarına benzetiyorum onu ben. Bülent Hanım’ı devasa sanıyordum. Michael Jacksonvari bir kıyafet giyince öyle olmadığını anladım. Bir kurabiye canavarı yapıyorlar kadını, bir yaratık yapıyorlar. Ama Sibel Can ondan daha kalın; Sibel Hanım daha büyük ve çok daha cüsseli.”

        ‘KIRDIYSAM BEN KIRDIM’

        “Beyaz’la bir araya gelemiyoruz çünkü ikimiz de asosyaliz. Şöhretlerle ilişkimiz çoğunlukla stüdyolarımızda oldu. Anladım ki ikimizde şöhreti sevmiyoruz. Geçmişte bir iki alınma kırılma olmuş olabilir; ama o hiçbir şey yapmadı, kırdıysam ben kırdım. Birbirini seven insanlar birbirlerine takılabilirler; bu normal bir şey... Ben bazen Beyaz’a laf atarım, ama bu sevgimiz dahilinde gelişen bir şey... Tabii ki Beyaz’ın reytingleri bizden daha iyi. Çünkü 20 senedir cuma gününde bir istikrar kurdu... Ama biz onunla hiçbir zaman bir kıyasa girmeyiz... Diziler gibi reyting rekabetine bile girsek; terbiyemizden ödün vermeyiz...”

        YENİ PROGRAM MÜJDESİ

        “Cübbeli Ahmet Hoca ile birlikte program yapacağız. Henüz proje aşamasında. Habertürk’te yayınlanacak. Çok temel bir ihtiyaç var. Kur’an-ı Kerim’de ne anlatılıyor? Ben Türkçe’sini okuyacağım, Cübbeli Ahmet Hoca orijinalini okuyacak. Her ayetin içeriği konusunda sohbetler olacak.”

        Ünlü şovmen Okan Bayülgen, cuma akşamları SHOW TV’de Makina Kafa, pazartesi ve çarşamba ise Habertürk’te ‘Okan Bayülgen Sunar’ ile ekrana geliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ