Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Son görevde gerginlik... Prens Harry'nin yüzü gülmedi! - Haberler
        1

        Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak İngiltere ve dünya basınına konu olan Prens Harry ve Meghan Markle son görevlerine katıldı.

        2

        31 Mart'ta tüm görevlerini bırakıp haklarından feragat edecek olan Sussex çifti Commonwealth Day, yani İngiliz Milletler Milletler Topluluğu'nun yıllık kutlamasında yerini aldı.

        3

        Gecede çiftin yanı sıra Prens William, Cambridge Düşesi Kate Middleton, Prens Charles, Camilla Parker da bulundu.

        4

        Protokol gereği, Kraliçe, Cambridge Dükü ile Düşesi, Prens Charles ile Camilla Parker ön sırada oturdu. Sussex çifti ise bir arka sıradaydı.

        5

        Kraliçe törene en son giriş yapan isim oldu. Uzun zaman sonra tüm aile ile tekrar bir araya gelen Prens Harry ile Meghan Markle törenin en çok konuşulanları arasındaydı.

        6

        Etkinlikte şıklığıyla göz dolduran Meghan Markle, Emelia Wickstead imzalı zümrüt yeşili elbisesiyle oldukça beğenildi.

        7

        Yıllık kutlamada gözler elbette William ve Harry'nin üzerindeydi... İngiliz basınında çıkan haberlere göre Prens William ile Prens Harry'nin arasında soğuk rüzgarlar esti...

        8

        Ekinliğin büyük bir çoğunluğunda Prens Harry'nin tebessüm dahi etmemesi bu iddiaları güçlendirdi. Prens Harry'nin evinden ve ailesinden ayrılacak olması nedeniyle hüzünlü ve düşünceli olduğu yorumu yapıldı.

        9

        Vücut dili uzmanları iki prensin hal ve davranışlarını yorumlayarak "Görmek istediğimiz sıcaklığı ve samimiyeti göremedik" şeklinde konuştu.

        10

        Daily Mail'in haberine göre, Prens Harry ile Meghan Markle Kraliçe'nin düzenlediğ VIP partiye davet edilmedi. Bu duruma Prens Harry'nin kırgın olduğu ifade edildi.

        11

        İddialara göre Prens William ile eşi Kate Middleton, hem Westminister Abbey'e giriş sırası için hem de VIP partiye Harry ve eşinin katılması için uğraş verdi. Ancak etkinliğin programı önceden planlandığı ve yazıya döküldüğü için böyle bir değişiklik mümkün olmadı.

        12

        KRALİYET GÖREVLERİNİ BIRAKACAKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ

        Harry ve Meghan çifti, ocakta yaptıkları açıklamayla, Kraliyet unvanlarını ve görevlerini bırakacaklarını, mali olarak bağımsız olmak istediklerini ve zamanlarının bir kısmını Kanada'da bir kısmını da İngiltere'de geçireceklerini duyurmuştu.

        22

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ