Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Melis Kaygılaroğlu'ndan Pelin Akil paylaşımı - Magazin haberleri
        1

        Pelin Akil, meslektaşı Anıl Altan ile 3 yıllık birlikteliğin ardından 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Dört aylık hamile olan Pelin Akil, son gittiği kontrolde büyük şaşkınlık yaşamıştı.

        2

        İkiz kız bebekleri olacağını öğrenen oyuncu, bu haberle yakınlarını sevindirmişti. Ünlü çiftin, kıyafet ve oda hazırlıklarına başladığı öğrenilmişti.

        3

        Geçtiğimiz günlerde, Pelin Akil'in yakın arkadaşı Melis Kaygılaroğlu, duygulandıran bir paylaşım yaptı. Akil ile pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Kaygılaroğlu, şu notu düştü:

        4

        "Öğrendiğim gün dün gibi aklımda... Gözlerindeki parıltıyı hiçbir zaman unutmayacağım. Allah kalbine göre verir denir ya, işte Pelin bunun örneği. Kalbi, ruhu çiçek açan arkadaşım, dünyanın en merhametli annesi olacak şimdiden eminim. Allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin çocuklarımıza. Sıcacık kalpleriyle kızlarımız dünyaya gelsin, amin."

        5

        2014 yılında kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile Büyükada'da dünyaevine giren Melis Kaygılaroğlu ise geçtiğimiz sene kızı Ada'yı kucağına almıştı...

        6