Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melisa Sözen'den sevgilisi Harun Tekin'e romantik kutlama! - Günün magazin haberleri
        1

        Oyuncu Melisa Sözen ile Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin, uzun yıllardır aşk yaşıyor. Sözen ile mutlu birlikteliklerini sürdüren Tekin, dün 45 yaşına bastı.

        2

        "MUTLULUK VEREN HER ŞEY YANI BAŞINDA OLSUN"

        Ünlü oyuncu, sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Sözen, gönderisine, "Sevgilim, iyi ki doğdun. İyi olan, şefkatli olan, mutluluk veren her şey yanı başında olsun. Seni çok seviyorum." notunu düştü. Melisa Sözen'in gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        Fotoğraf: Instagram

        3

        "YİNE SORDUNUZ"

        Sözen, daha önce muhabirlerin, "Harun Bey ile beraberliğiniz 10 yılı buldu. Evlilik düşünmüyor musunuz? Harun Bey evlenme teklif etti mi size?" sorusuna yanıt vermişti.

        Ünlü oyuncu, "Bunu bize herkes soruyor ama biz şu an böyle mutluyuz. 'Bunca zaman geçti, artık kimse sormaz' diyordum, yine sordunuz. Biz çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

        4

        "BENDE HAYRANLIK UYANDIRIYOR"

        Ünlü oyuncu, ilişkisi hakkında, "Harun ile tanıştığımız günden bu yana geçen süre içerisinde birlikte değişen, dönüşen, iyileşen, güzelleşen bir yolculuk içindeyiz. Başardığım, altından kalktığım birçok şeyi onun desteği ve inancıyla yaptım. Harun'un bunca başarıya rağmen hala gelişime açık olması, empati yeteneği ve mütevazılığı bende hayranlık uyandırıyor." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "HİÇ ESTETİĞİM YOK"

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda hiç estetiği olmadığını açıklayan Sözen, şunları söylemişti:

        Yanaklarıma bir şeyler yaptırdığımı zannediyorlar ama öyle bir şey yok. Dolgu denedim hiç yakışmadı. Aynalara bakamadım. Bir iş sırasında gözaltıma dolgu yaptırdım.

        Dizide oynuyorum ama mimik yapamıyorum. Yaptığım her hareket aynı gibiydi. İki sene kadar sürdü dolgu işlemi. Vücudum kabul etmedi, morardı yani yaptırdığım dolgu hiçbir işe yaramadı. Şu an estetiğim hiç yok ama botoks yaptırıyorum.

        6

        "KİMSEYE TAVSİYE ETMEM"

        İşte ünlü ismin açıklamalarından öne çıkan diğer kısımlar:

        * Kısa saçı da, uzun saçı da çok seviyorum. Bu konuda arkadaşlarım da çok iyi. Kestirince 'İyi ki kestirmişsin', uzatırsam da 'Bence de uzun sana çok yakışıyor' diyor. Arkadaşlarımla hep birbirimizi destekliyoruz. (gülüyor)

        * Sevgilimin günlüğünü okumuşluğum var ama o son oldu. Çünkü çok kötü bir şey, kimsenin gerçek düşüncelerini öğrenmek istemiyorum. Orada her şey yazıyor; eski aşkları, acıları… Normalde sen sana anlattığı kadarını biliyorsun, fazlasını bilmek zararlı. Ben bir kez okudum, bir daha yapmam. Kimseye de tavsiye etmem.

        7

        "ŞOKA GİRDİK!"

        * Harun ile ilişkimin başlarında doğum günü sürprizi hazırladım. Arkadaşlarıyla yeni yeni tanışıyorum. Arkadaşları da Şebnem Ferah, Özgür Mumcu hani böyle havalı bir ekip… Ben ona sürpriz olsun diye pasta yaptırdım. 'Git, sakin bir pasta yaptır. İnsanlarla ilk kez tanışacaksın zaten…'

        * Harun'un ne sevdiğini düşündüm. Tek tek hepsini hazırlattım. Bu çok eksantrik fikri iyi diye düşünüp, pastacıya verdim. Pasta mekana geldi. Arkadaşlarımla bakmaya gittik, pasta rezalet. Baby shower pastası gibi, biz şoka girdik. Pastada bir emzik eksikti, o derece… Bir şekilde toparlamaya çalıştık ama olmadı. Artık pastayı kendim yapıyorum. (Gülüyor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ