Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Meltem Miraloğlu: Amerika'da organ bağışı yaptım - Magazin haberleri
        1

        'Hayat Devam Ediyor' dizisiyle ünlenen Meltem Miraloğlu'nun kendisinden 48 yaş büyük olan 82 yaşındaki bir Amerikalı ile yaptığı evlilik uzun süre konuşulmuştu.

        Miraloğlu'nun Green Card (Yeşil Kart) almak için Patrick ile evlendiği ve bunu öğrenen eşinin de Miraloğlu'nu evden attığı öne sürülmüştü.

        2

        "AMERİKA'DA ORGAN BAĞIŞI YAPTIM"

        Oyunculuk kariyerine ara veren 34 yaşındaki Meltem Miraloğlu, organlarını bağışlamak için gönüllü oldu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Miraloğlu, "Amerika'da organ bağışı yaptım. Ben öldükten sonra bütün organlarımı, anne-babası olmayan ve organ alacak parası olmayan insanlara bağışladım" mesajını paylaştı.

        3

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Meltem Miraloğlu hakkında yeni bir iddia daha ortaya atılmıştı.

        Miraloğlu'nun şimdi de 62 yaşındaki psikoloğu John ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Psikolog sevgili, Meltem Miraloğlu’nu bir ailenin yanına çocuk bakıcısı olarak yerleştirmişti. Miraloğlu, konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

        4

        "BABAM ÖLDÜ"

        Hakkında çıkan haberlerin ardından babasının vefat ettiğini duyuran Meltem Miraloğlu, "Neden sessizlik? Çünkü; Daha yeni babam öldü. 54 yaşındaydı" mesajını Instagram'dan yayınlamıştı.

        5

        İŞ TEKLİFİ GELMEDİ

        Oyuncu, Patrick ile evlenmesinden sonra, "Kendine neden böyle bir kötülüğü yaptın?" diye soran takipçisine, "Türkiye'de yıllardır iş gelmediği için Amerika'ya geldim. Sevgi ve saygılarımla" yanıtını vermişti.

        6

        Meltem Miraloğlu, 2016 yılında da altı aydır birlikte olduğu yönetmen-yapımcı Tayfur Aydın’la evlenmiş fakat bu evlilik uzun sürmemişti. Miraloğlu, 2017'de yapımcı eşinden sessiz sedasız boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ