Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mersin'de CHP'li Mezitli Belediye Başkanı Tuncer, restoranda çıkan kavgada darp edildi | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in, bir restoranda yaşanan kavga olayına karıştığı iddiasıyla polis merkezinde ifade vereceği öğrenilirken, olay anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        İHA'daki habere göre olay; Mersin’in Yenişehir ilçesindeki bir restoranda meydana geldi. CHP'li Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile aynı masada oturan kişiler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

        YUMRUKLU KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

        Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.

        KAVGAYA DAHİL OLDU

        Arbede sırasında taraflar birbirine tekme ve yumruklarla saldırırken, Tuncer de kavgaya müdahil oldu.

        REKLAM

        AYIRMASIYLA KAVGA SONA ERDİ

        Araya girenlerin tarafları ayırmasıyla kavga sona erdi.

        BUGÜN İFADE VERECEK

        Karşı tarafın şikayeti üzerine Belediye Başkanı Tuncer’in bugün polis merkezinde ifade vereceği öğrenildi.

        SORUŞTURMA BAŞLATILDI

        CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a da yakınlığı ile bilinen Tuncer'in karıştığı olayla ilgili olarak Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca da soruşturma başlatıldığı bildirildi.

        O ANLAR KAMERADA

        Öte yandan, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in de karıştığı kavga anı, restoranın güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

        YERDE TEKMELENDİĞİ ANLAR YER ALDI

        Sosyal medyaya da yansıyan görüntülerde, Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile aynı masada bulunanların bir anda kavga etmeye başladığı, bir süre sonra Başkan Tuncer’in de arbedeye dahil olarak birine yumruk attığı görüldü. Görüntülerde karşılık verilmesi üzerine yere düşen Tuncer’in yerde tekmelendiği ve araya girenlerin kavgayı ayırdığı anlar yer aldı.

        İNCELEME SÜRÜYOR

        Olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Hatay'da çocukların kavgasına aileler karıştı; 3 ölü, 22 yaralı

        (DHA)- HATAY'da çocuklar arasında çıkan tartışma, ailelerin de karışmasıyla taşlı, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 1'i kadın 3 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı. 6 şüphelinin gözaltına alındığı olaydan sonra jandarma ekipleri, aileler arasında yeni bir olay yaşanmaması için mahalle...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ