Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atike CEYLAN KAÇAR/GÜLNAR (Mersin), (DHA)MERSİN´in Gülnar ilçesinde Türk, Rus ve Ukraynalı çocuklar, 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birlikte kutladı.

        Yanışlı Mahallesi'ndeki bir otelde düzenlenen etkinlikte bölgedeki okullardaki öğrenciler ile Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan Rus ve Ukraynalı ailelerin çocukları bir araya geldi. Ülkelerin kültürlerinin sergilendiği programda veliler de çocuklarla eğlendi. Yöresel oyunların yanı sıra palyaço eşliğinde müzikle dans eden öğrenciler, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Etkinliğe katılan Kayrak Şehit Uğur Katran İlkokulu Müdürü Ali Akçivi, "Böylesine bir etkinlikte Rus ve Ukraynalı çocukları buluşturmak bizleri de ayrıca çok mutlu etti. Dünyanın kutladığı 23 Nisan´ı çocuklarımızla bu şekilde kutlamak bizim için de bir ayrıcalık oldu" diye buluştu. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Mersin / Gülnar Atike CEYLAN KAÇAR

        2022-04-23 16:51:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler