Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Mert Fırat: Evladımız pandeminin bize hediyesi oldu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Mert Fırat'ın cinayet masası başkomiserini, Melisa Aslı Pamuk'un ise bir istihbarat ajanını canlandırdığı polisiye gizem filmi 'Kilit'in galası önceki akşam Etiler'deki bir alışveriş merkezinde gerçekleşti.

        27 Ağustos'ta vizyona girmesi beklenen filmde, Fırat ve Pamuk'un yanı sıra usta oyuncu Mustafa Alabora, Timur Acar ve Asuman Dabak gibi güçlü oyuncular rol alıyor.

        2

        "EVLADIMIZ BİZE PANDEMİNİN HEDİYESİ OLDU"

        Geceye eşi İdil Fırat ile birlikte katılan Mert Fırat, gala sonrası eşiyle birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        Pandemi sürecinde baba olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Mert Fırat, "Her ne kadar hepimiz çok zor süreçler geçirsek de evladımız pandeminin bize hediyesi oldu. Tarifi olmayan bir mutluluk..." dedi.

        3

        "ANNELİK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU"

        İdil Fırat ise konuyla ilgili, "Sevginin bu kadar yoğun olduğu başka bir şey olamaz diye düşünüyorum. Annelik çok güzel bir duygu. İkimize de benzetiyorlar." ifadelerini kullandı.

        4

        BABASI EVLİLİĞE KARŞI MI ÇIKTI?

        Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, 2018'in temmuz ayında nikah masasına oturmuştu.

        İdil Fırat'ın iş insanı babası Önder Fırat'ın bu evliliğe karşı çıkıp, nikaha katılmadığı iddia edilmişti. Fırat, nişan törenine de gitmemişti.

        5

        KIZLARI DÜNYAYA GELDİ

        Ünlü çift, geçtiğimiz yıl kasım ayında pandemi sürecinde anne-baba olmuştu. İkilinin kız bebekleri dünyaya gelmiş ve Seyhan Mia adını vermişlerdi.

        6

        "İHANET" DEDİKODULARI

        Daha sonra Mert Fırat'ın eşini aldattığı öne sürüldü. Hakkında çıkan 'ihanet' iddialarına yanıt veren Fırat, söylentilerin asılsız olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        Kamuoyunun dikkatine,

        Müvekkilim Mert Fırat ile ilgili olarak internet ortamında, sosyal medyada iki yıldır süregelen sistemli ve düzenli olarak asılsız suçlamalarla paylaşımlar yapılmaktadır.

        Müvekkile ve ailesine karşı yapılan ve sistematik şekilde devam eden asılsız ithamlar, hakaret ve saldırılar ile ilgili, daha önce de takipçisi, davacısı olduğumuz gibi yine bugün de gerekli hukuki süreç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılmıştır,

        Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

        26.03.2021

        Av.Mehmedali Barış Beşli...

        7

        İDİL FIRAT HAKKINDA

        Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı Önder Fırat'ın kızı olan İdil Fırat, 1988 yılında dünyaya geldi. George Washington DC Üniversitesi'nde uluslararası politika bölümü okuduktan sonra London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisansını yaptı.

        8

        İdil Fırat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Engin Öztürk gibi ünlü oyuncularla aşk yaşamıştı. Engin Öztürk ile evlenmesi beklenen İdil Fırat, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ