Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur: Hayatımda biri olsa saklamam - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Merve Boluğur, geçtiğimiz akşam Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarının "Murat Dalkılıç ile barıştığınız haberleri çıktı. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "Ben iş konuşmak istiyorum. Birazcık iş sorun. Öyle konuşalım" yanıtını verdi.

        2

        Yeni projelerinden bahseden Boluğur, "Bir sinema filmim olacak. Şimdi sürpriz vermek istemiyorum. Yeni bir şarkı gelmeyecek. Önceliğim sinema filmi olacak" dedi.

        3

        "ARKADAŞLARIM BENİ GAZA GETİRDİ"

        Mabel Matiz ve Mert Demir’in 'Antidepresan' şarkısını diğer müzisyenlerin seslendirmesi hakkında da konuşan Boluğur, "Tabii ki icra eden kişi en iyi söyleyen kişidir. Bestesi çok iyi şarkının. Beni ve Türkiye’yi vurdu adeta şarkı. Her açıdan iyi bir iş bence. Herkese hitap ediyor. Ben yaşanmışlıklarımı anlatan bir şarkı yazdım ama önceliğim sinema. Oyunculuğu özlemişim. Arkadaşlarım da gaza getirdi beni" ifadelerini kullandı.

        4

        Boluğur, eski eşi Murat Dalkıç'ın evinin çevresinde görülmesi ve barışma üzerine çıkan haberler ile ilgili, 'Benim başka bir kumralım var' yorumunda bulunmuştu.

        5

        "Hayatınızda başka biri mi var?" sorusuna ise Boluğur, "Ben öyle kaçan biri değilim. Hayatımda biri olsa zaten lanse eden biriyim" yanıtını verdi.

        6

        İKİNCİ EVLİLİĞİ 53 GÜN SÜRDÜ

        2 Ekim'de nikah masasına oturan Merve Boluğur ile müzisyen Mert Aydın'ın evliliği 53 gün sürmüştü. Her yerde el ele göz göze olan çiftin boşanması şaşırtmıştı. İkili, anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma 5 dakikada sonuçlanmıştı. Boluğur ve Aydın'ın evliliği ikinci ayını doldurmadan 23 Kasım'da sona ermişti.