Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Dizdar 35 oldu! Boşanma kararı sonrası tatile çıkmıştı - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz hafta kendisi gibi oyuncu olan eşi Gürhan Altundaşar'dan boşanacağını açıklayan Merve Dizdar, zor günleri sevenlerinin desteğiyle atlatmaya çalışıyor. Dizdar, önceki gün yeni yaşını arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

        2

        Bir haftadır Ege koylarında tatil yapan Dizdar, 35. doğum gününde aralarında 'Masumlar Apartmanı'ndaki rol arkadaşları Ezgi Mola ve Birkan Sokullu'nun da olduğu dostlarıyla eğlendi.

        3

        Gün boyu denizin ve güneşini tadını çıkaran yakın arkadaşlar, keyifli anlarını da sosyal medya hesaplarından yayınladı.

        4

        Ezgi Mola, paylaştığı bu fotoğrafa, "Merve iyi ki doğdun! Yeteneğinle, o güzel kalbinle, güzelliğinle bizi hep büyülemeye devam et bitanem benim" notunu düştü.

        5

        Ünlü oyuncu, "Mesajlar, aramalar, kutlamalar... Tanıdığım tanımadığım herkese teşekkür ederim. İyi ki siz doğmuşssunuz. Hep birlikte nice yıllara. Ve bu fotoğraftaki sevdiklerim ve burada olmayan sevdiklerim. Kendilerini bilirler... Sizi çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

        SEVGİLİSİ DE YANINDAYDI

        Dizdar'ın rol aldığı dizide kardeşini canlandıran Birkan Sokullu da kutlamaya sevgilisi Eda Gürkaynak ile katıldı.

        6

        Dizdar'ın kutlamalar esnasında paylaştığı doğal fotoğrafı da 200 binden fazla beğeni aldı.

        7

        3 YILLIK EVLİLİK BİTİYOR

        Son dönemin popüler çiftlerinden olan Merve Dizdar (34) ile Gürhan Altundaşar'dan (37) ayrılık haberi gelmişti. Dizdar, eşinden boşanacağını açıklamıştı.

        8

        "BİRBİRİMİZİ ALDATMADIK"

        'İhanet' iddialarına da yanıt veren ünlü oyuncu, şu açıklamayı yapmıştı:

        Magazin bilmiyorum. Anlamam da... Bu olaylar nasıl çıktı onu da bilmiyorum. Gürhan ile karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldığımız doğru. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle, rica ederim. Zor bir dönem yeterince... Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık, kimseyle yasak aşk yaşamadık, sadece bitti. Rica ediyorum...

        9

        Dizdar ve Altundaşar, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. İkili verdikleri mutluluk pozlarıyla örnek çiftlerden biri olarak gösteriliyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ