Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Meryem Uzerli'den 'Dubaili şeyh' açıklaması
        1

        Son olarak 'Cingöz Recai' filmiyle beyazperdede boy gösteren oyuncu Meryem Uzerli geçtiğimiz günlerde Hürriyet'e açıklamalarda bulunmuştu.

        2

        Uzerli, para karşılığı Dubaili bir şeyhle çıktığı akşam yemeğine de değinmişti. Güzel oyuncu "Bir kere, bir şeyhle para karşılığı yemek yedim ama oradan aldığım parayı bağışladım. Çünkü o bir iş değildi, çalışmadım ve sadece bir akşam yemeği yedim. Terleyerek para kazanmadım ki. Bence çok saçma." ifadelerini kullanmıştı.

        3

        Ünlü oyuncu bu röportaj sonrası Instagram hesabından açıklamada bulundu. İşte Uzerli'nin açıklaması:

        "Merhaba sevgili arkadaşlar, sevgili insanlar, ilk önce sevgi gönderiyorum, umarım iyisinizdir. Ben şimdi Los Angeles'dan döndüm ve birçok kişi bana mesaj attı ve aradı... Öncelikle teşekkür ederim bunun için.

        4

        Bana 'bir şeyh ile para için başbaşa yemek yedin mi' konusunu sordular. Bugüne kadar böyle bir şey yapmadım. Bugünden sonra da yapmayacağım. Böyle haberler olduğunu hiç bilmiyordum. Çünkü burda bir yanlış anlaşılma oldu kendimi yeterli ifade edemedim.

        5

        Muhteşem Yüzyıl sırasında hem bizim dizimizi çok seven insanları stüdyolarımızı gezdirdik hem de bir kere sonrasında her birlikte oyuncular olarak yemeğe gittik. Onlardan aldığımız parayı da bağışladık. Durum bundan ibaret sanırım röportaj sırasında tam bir açıklama yapamadım ve yanlış anlaşıldım. Ben bir kadın olarak, bir anne olarak ve profesyonel bir oyuncu olarak şimdi uzun seyahatten dönüp bunu açıklama gereği hissettim. Saygılar, sevgiler...."

        6

        İşte Meryem Uzerli'nin verdiği röportajdan diğer öne çıkan kısımlar:

        10

        * Ayrıca hiç öyle bir beklentim yok ve istemem. Ailem zengin değil. Ben düşersem arkamda kimse yok. Benim Lara’ya karşı sorumluluklarım var. Onun eğitimi ve geleceği çok önemli. Bu da evde oturup gökyüzüne bakmakla olmuyor. Ben yalnız olsam çok daha az çalışırım.

        11

        * Tükenme hakkını bir kere kullandım, yeter o kadar. O yüzden ikinci çocuğu yapmaya karar verdim. Bir kere o hakkımı kullanınca kendimi daha iyi tanıdım. Nerede hassasım, nelere dikkat etmem lazım, bunları öğrendim. İlk çocuğum sürprizdi. Allah’tan en büyük hediyeydi. Evlendikten sonra ikinci çocuk güzel olur diye düşünüyorum.

        12

        * Bir daha çocuk yaparsam, evlendikten sonra yapmak isterim.