Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu son dakika | Meteoroloji saat vererek uyardı! 2 bölgeye dikkat! Perşembe alarmı! Hava durumu İstanbul
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Yurt genelinde sağanak yarından itibaren etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın saat 03.00'ten itibaren Ege Denizi kıyılarında etkili olacak sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışların İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla geneli, Çanakkale'nin güney kıyıları ve Edremit Körfezi'nde kuvvetli, Muğla'nın Bodrum, Datça, Marmaris, Ula, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor.

        .png
        .png

        SAĞANAK YARIN 21.00'E KADAR SÜRECEK

        AA'da yer alan habere göre sağışların saat 21.00'e kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Yarın Başkent'te sıcaklığın 9 derece yağmurlu, İstanbul'da 12 ve İzmir'de 16 derece gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor.

        7 KENT İÇİN "TURUNCU" VE "SARI" ALARM

        Meteoroloji Uyarı Haritasına göre yarın Antalya ve Muğla'da gök gürültülü sağanak beklenirken bu iki kentimiz için "turuncu" alarm verildi. İzmir, Manisa, Balıkesir, Çanakkale ve Aydın içinse "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ