Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Metin Yıldız kimdir, kalp krizi mi geçirdi, sağlığı nasıl? Çok Güzel Hareketler Metin Yıldız son durumu nasıl, neden hastaneye kaldırıldı?
        1

        Metin Yıldız'dan korkutan haber... Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlayan ve birçok filmde rol alan sevilen oyuncu, kalp krizi geçirdi. İşte, sevilen sanatçının son durumuna dair bilgiler...

        2

        METİN YILDIZ'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

        Kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılan Metin Yıldız, hastaneden taburcu oldu. Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        3

        METİN YILDIZ KİMDİR?

        Metin Yıldız, Fatsa, Orduludur. Memur bir ailenin ortanca çocuğudur. 1996 yılında profesyonel tiyatro hayatına başladı. Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol aldıktan sonra Vizontele Tuuba (2003) ile birlikte BKM serüveni başladı.

        2008-2011 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı TV programında rol aldı.

        4

        Atv'de yayınlanan Alemin Kıralı adlı dizide Kubat Otuzşubat rolünü canlandırdı. Kadim Dostum dizisinde oynadı. 48 yaşındaki oyuncu, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat ve Mucize filmlerinde de rol aldı.

        5

        2008 yılında Elvan Pınar'la hayatını birleştiren Metin Yıldız, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşandı. 2021 yılında da uzun zamandır aşk yaşadığı Ceylan Yılmaz ile nikah masasına oturdu.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ