Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Misafirlerimize çirkin davrananlar bunun bedelini öder"

        İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir beach clupta, 31 Temmuz Cuma gecesi, Ukraynalı ünlü model Daria Kyryliuk'un güvenlik güçlerince darp edildiğine ilişkin iddiayla ilgili bir açıklamada AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Turistlere yönelik şiddeti kınayan Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

        "PARA GÖZÜYLE BAKANLAR BARBARDIR"

        "Çeşme'de yaşanan ve ülkemizde 'misafirimiz' olan turistlere dönük şiddeti kınıyoruz. Tüm turistler, ülkemizin doğal güzelliklerinin yanında milletimizin dünyada herkesin bildiği misafirperverliğine hayrandır. Misafirlerimize çirkin davrananlar bunun bedelini öder.

        Kimse misafirlerimize çirkin davranışta bulunamaz. Hele de bir kadına dönük şiddet asla affedilemez. Turist misafirlerimize mekanik bir para makinesi gözüyle bakanlar, milletimizin dünyaca ünlü misafirperverliğinden nasibini almamış barbarlardır."

        REKLAM
         Darp iddiasında flaş ayrıntı! 6 kez kapatılmış!
        Darp iddiasında flaş ayrıntı! 6 kez kapatılmış! Haberi Görüntüle

        "MAGANDALIK BU TOPRAKLARDA BARINAMAZ"

        Ömer Çelik, Türkiye'nin tamamının ve gözde bölge Çeşme'nin, misafirperverliğin tüm değerleriyle eşsiz olduğunu vurgulayarak, "Magandalık bu topraklarda barınamaz. Tüm misafirlerimiz, güven ve huzur içinde olsunlar. Hoş geldiler, safa geldiler. Milyonlarca misafirimiz gibi ülkemizde eşsiz anılara sahip olacaklar" ifadelerini kullandı.

         Çeşme Alaçatı’da 6 eğlence kulübü kapatıldı
        Çeşme Alaçatı’da 6 eğlence kulübü kapatıldı Haberi Görüntüle

        Türkiye'nin güvenli ve dünya çapında bir turizm markası olduğunun altını çizen Çelik, Türkiye'nin eşsiz misafirperverliği ve tüm değerleriyle huzurlu ve güzel anılar için ev sahipliği yapmaya devam edeceğini kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ