Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Mohamed Hadid: Benim için onları babası olmak tehlikeli - Magazin haberleri
        1

        Ünlü model Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti, geçtiğimiz günlerde kız bebeklerini kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı.

        2

        Böylelikle dede olan Gigi-Bella ve Anwar Hadid'in babası Mohammed Hadid, kızlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

        3

        Dünyanın en ünlü iki modelin babası olan 71 yaşındaki Hadid, insanların çocuklarının mesleğini kullanarak kendisini aşağılamaya çalıştığını belirtti.

        4

        "ONLARIN BABASI OLMAK TEHLİKELİ"

        Mohammed Hadid, çocuklarının kariyerine zarar vermemek için birçok iş teklifini reddettiğini söyleyerek, "Onların babası olmak muazzam bir yük. Benim için onların babası olmak tehlikeli. Çok dikkatli olmalıyım" dedi.

        5

        Öte yandan bir süredir bebeklerinin doğumu için gün sayan Gigi Hadid ve Zayn Malik'in çocukları geçtiğimiz hafta dünyaya gelmişti.

        Hadid ve Malik, sosyal medya hesaplarından kızlarını kucaklarına aldıklarını duyurmuştu.

        6

        "DÜNYAMIZI DEĞİŞTİRDİ"

        25 yaşındaki model Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Kızımız aramıza katıldı ve çoktan dünyamızı değiştirdi" demişti.

        7

        Sevgilisi gibi heyecanını Instagram hesabından paylaşan Zayn Malik ise "Duygularımı kelimelerle anlatmak imkansız. Bu küçücük insana duyduğum sevgi, tecrübelerimin ötesinde. Hayatımda olduğu için çok mutluyum ve benim bebeğim olduğunu söylemekten gurur duyuyorum" şeklinde konuşmuştu.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ