Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan MTV Video Müzik Ödülleri dağıtıldı, kırmızı halıda yarış vardı - Magazin haberleri
        1

        Her yıl merakla beklenen MTV Video Müzik Ödülleri, Brooklyn'deki Barclays Center'da yapılan törenle sahiplerini buldu.

        2

        Doja Cat'in sunuculuğunu üstlendiği ve sahne performansı sergilediği ödül gecesinde Camila Cabello, Chlöe, Jack Harlow, Justin Bieber, Kacey Musgraves, The Kid Laroi, Lil Nas X, Machine Gun Kelly ve Olivia Rodrigo gibi isimler sahne aldı.

        3

        İki gün önce Venedik Film Festivali'nde boy gösteren Jennifer Lopez, sürpriz şekilde MTV gecesinde de sahneye çıkarak konuşma yaptı.

        4

        Gecenin bir diğer sürprizi de Madonna oldu. 'Pop müziğin kraliçesi' törenin açılışını yapmak üzere sahneye deri kıyafetiyle çıktı.

        Olivia Rodrigo, En İyi Yeni Şarkıcı, Yılın Şarkısı, Yılın Push Performansı ödüllerini kazanırken, Lil Nas X Yılın Klibi ödüllerinin sahibi oldu. 6 dalda aday olan Justin Bieber Yılın Şarkıcısı seçilirken, BTS Yılın Grubu ödülünü aldı. Ödül kazanan diğer isimler ise şöyle:

        5

        YILIN KLİBİ

        Lil Nas X – Montero (Call Me By Your Name)

        6

        EN İYİ ROCK ŞARKISI

        John Mayer – Last Train Home

        25

        EN İYİ KURGU

        Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic – Leave The Door Open

        26

        EN İYİ GÖRSEL EFEKT

        Lil Nas X – Montero (Call Me By Your Name)

        27

        ÖDÜL TÖRENİNİ BİRBİRİNE KATTI

        Ayrıca ödül törenine katılanlar arasında UFC dövüşçüsü Conor McGregor ve kız arkadaşı Dee Devlin de vardı. Son maçında büyük bir talihsizlik yaşayan ve ayağı kırılan İrlandalı dövüşçü, bastonla görüntülendi.

        Gecede Megan Fox ve şarkıcı sevgilisi Machine Gun Kelly ile karşılaşan McGregor, ünlü çift ile birlikte poz vermek istedi. Ancak olumsuz yanıt alan dövüşçü, adeta çılgına döndü.

        28

        "ONU TANIMIYORUM"

        İlk önce Kelly ile sözlü diyaloğa giren Conor McGregor, ardından sinirlerine hakim olamadı. Ünlü çifte doğru elindeki bardağı fırlatan McGregor'a güvenlik görevlileri müdahale etti.

        Olayın ardından açıklama yapan İrlandalı sporcu, Machine Gun Kelly'i tanımadığını dile getirdi.

        "Aramızda hiçbir şey olmadı." diyen McGregor, "Çocuk rapçilerle kesinlikle dövüşmüyorum. Onu tanımıyorum bile. Megan Fox ile birlikte olmasının dışında ona dair hiçbir bilgim yok." ifadelerini kullandı.

        29

        KIRIMIZI HALIDA DEKOLTE YARIŞI

        Bu yıl 40'ıncı yılını kutlayan MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde, ödüller dağıtılmadan önce kırmızı halıda yine renkli görüntüler vardı. Gecenin en iddialı ismi ise Megan Fox oldu. Transparan bir elbise tercih eden ünlü oyuncu adeta herkesten rol çaldı. İşte geceye yansıyan görüntüler...


        30

        Tinashe

        49

        Winnie Harlow

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ