Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Müge Anlı'da aranan Ecrin olayında son dakika! Ecrin'in fotoğrafları ortaya çıktı! Ecrin son durum ne oldu?

        Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Ecrin Türkiye'nin gündemine oturdu. Kayıp mı, kaçırıldı mı yoksa öldürüldü mü? sorularının cevabı çözülmeye çalışılıyor. Müge Anlı'nın 24 Mayıs 2019 tarihli yayınında ise herkesi şaşkına çeviren bir gelişme yaşandı. Üvey baba Deniz Kurnaz'ın asker kıyafetlerini giyip insanları dolandırdığı ortaya çıktı. Diğer bir taraftan da Ecrin'in sigara içerken çekildiği bir fotoğrafı yayınlandı. Başta programın sunucusu Anlı olmak üzere seyirciler şaşkınlığını gizleyemedi...

        ECRİN'İN ŞAŞKINA ÇEVİREN FOTOĞRAFLARI!

        1,5 yaşındaki küçük kız çocuğu Ecrin'in ağzında sigara ile çekilmiş bir fotoğrafı canlı yayında ortaya çıktı. Tüm şüphelerin üzerinde bulunan Özkan, Ecrin'e zararlı madde olan sigarayı verdiğini söyledi. Özkan'ın itirafı kan dondurdu...

        REKLAM

        ÖZKAN'IN İNTERNET GEÇMİŞİ ORTAYA ÇIKTI!

        Müge Anlı'da Ecrin'in üvey amcasının girdiği siteler korku dolu anlar yaşattı. Gittiği tarlada geçirdiği vakitte telefonundan internete giren Ecrin'in üvey amcasının hangi sitelere ortaya çıktı. Ecrin'in üvey amcasının cinsel içerikli sitelere girdiğini belgelerle açıklayan Prof. Dr. Şevki Sözen, yapılan aramaları de söyledi. "Sen hep delil istiyordun ya işte bunlar benim için delildir" diyen Sözen, Özkan Kurnaz'ın girdiği sitelerde aile fertleri üzerinden aramalar yaptığını söyledi. Kan donduran gerçeklerin Müge Anlı'da ortaya çıkmasıyla herkes şoke oldu. Özkan Kurnaz'ın söz konusu sitelerde anne, yenge, kız kardeş ve yeğen gibi detayları takip ettiği açıklandı. Yapılan açıklama üzerine Ecrin'in annesi Özkan Kurnaz'a "O videoları izleyip bir şey mi yaptın" diye sordu. Üvey amca Kurnaz ise "1,5 yaşındaki bebeğe ne yapabilirim?" sözleriyle cevap verdi.

        ECRİN'İN ÜVEY BABASI HAKKINDA ŞOK BİLGİ!

        Ecrin'in üvey babası Deniz Kurnaz'ın bir dönem asker kıyafetleri ile dolaşıp insanlardan yardım parası topladığı iddia edildi. Kurnaz ise bu iddiaları yalanladı.

        ECRİN'İN CANSIZ BEDENİ BULUNDU!

        Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs'ta evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ın 20 gün sonra ormanlık alanda cansız bedenine ulaşıldı.

        AYBERK KÖPEK HABER VERDİ

        Vezirköprü ilçesinde evlerinin önünde oynarken kaybolan Ecrin Kurnaz için ailesinin kayıp başvurusu yapması üzerine ekipler harekete geçti. UMKE, AFAD ve jandarma komandolar, bölgeye arama başlattı. Evin çevresinde başlatılan aramalar belirli bir düzen içerisinde geniş alana yayıldı. Arama-kurtarma çalışmasında görevlendirilen kadavra köpeği Abrek'in evin 75 metre yakınında tepki vermesi üzerine üç ayrı bölgede de kazı çalışması gerçekleştirildi. Savcının gözetiminde sürdürülen kazı çalışmalarından da sonuç alınamazken, üç ayrı bölgeden analiz edilmek üzere toprak numuneleri alınarak açılan bölge kapatıldı.

        CANSIZ BEDEN İNCELENİNCE...

        Bugün kadar izine rastlanılamayan Ecrin'den öğleden sonra acı haber alındı. Talihsiz çocuğun kaybolduğu evine yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda, 1.5 yaşlarında bir kız çocuğuna ait ceset bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda cansız bedenin kayıp Ecrin'e ait olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ