Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müge Anlı ile evlenen Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk açıklama! Fotoğraf... - Magazin haberleri
        1

        Müge Anlı, sunucusu olduğu programın canlı yayınında izleyicilerine Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceği müjdesini vermişti.

        2

        "ÇOK ABARTACAK BİR ŞEY YOK"

        Anlı, "Kendimle ilgili sizleri de çok mutlu edecek bir haberi ilk ağızdan duymanızı istedim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartacak bir şey yok bence. Müstakbel damadınızın adı; Şinasi Yüzbaşıoğlu... Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de edeceğinize eminim." açıklamasını yapmıştı.

        Müge Anlı, bu sözlerin ardından geçtiğimiz cumartesi günü hayatını Yüzbaşıoğlu ile birleştirmişti.

        3

        İLK AÇIKLAMA

        Hayranları, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine giren Müge Anlı'dan düğün fotoğrafları bekliyordu. Yüzbaşıoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla konu hakkında açıklamada bulundu.

        4

        Şinasi Yüzbaşıoğlu, "Değerli dostlar; biliyorum, nikah törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz. Bununla ilgili çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki; bu süreci gizli tutmamızın sebebi sosyal medyada adıma açılmış çok sayıda sahte hesap olması ve insanların yanlış bilgilendirilmesidir. Bu farklı algı kalkana adar ve adıma açılmış sahte hesaplar kapatılıktan sonra bu görüntüler sizlerle paylaşılacaktır." şeklinde konuştu.

        5

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ