Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Murat Boz ve Aslı Enver'den evlilik müjdesi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; oyuncu Eser Yenenler ve Berfu Yıldız, 2 yıllık birlikteliklerini Kilyos'ta gerçekleşen kır düğünüyle taçlandırdı. 300 aşkın seçkin konuğun katıldığı düğünde sanat, spor ve televizyon dünyasından birçok isim yer aldı.

        2

        2 ay önce hayatlarını birleştirerek nikah masasına oturan çift, bu kez de konukları huzurunda bir kez daha 'Evet' dedi. Çiftin nikah şahitliğini ise yakın arkadaşları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak yaptı.

        3

        Kır düğünü konseptine uygun bir kostüm tercih eden Eser Yenenler, mavi renkli smokin giyinirken, Berfu Yıldız ise özel dikim gelinlik tercih etti. Düğüne özel 2 gelinlik diktiren Berfu Yıldız, törenin ilerleyen saatlerde ikinci gelinliği giydi.

        4

        "BALAYI İÇİN ANTALYA'YA GİDECEĞİZ"

        Düğünden 1 gün sonra balayına çıkacaklarını da söyleyen çift, "Yoğun bir sezon ve düğün telaşı süresini geride bıraktık. Balayı için ilk olarak Antalya'ya gideceğiz. Sonrasında da tekneyle mavi tura çıkmak istiyoruz" dedi.

        5

        Alışılanın aksine renkli ve bir o kadar da eğlenceli bir düğüne imza atan Eser Yenenler-Berfu Yıldız çiftinin festival tadında gerçekleşen düğünlerinde barbeküden sokak lezzetlerine kadar birçok şeyi düşünmeleri ise konuklardan tam not aldı.

        6

        DÜĞÜN SONRASI SAHNEYE ÇIKTILAR

        Düğünde Tarık Sezer ve orkestrası sahne alırken, gecenin ilerleyen saatlerinde ise sahneye Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Murat Dalkılıç çıktı.

        7

        Murat Boz ve Aslı Enver çifti de yakın arkadaşları Eser Yenenler'i yalnız bırakmadı. Şık ve uyumlu görünen çift, düğünde ilgi odağı oldu.

        8

        "İKİ AY İŞ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUZ"

        Güzel bir yaz tatili geçirdiklerini söyleyen çift, "En güzel yaz ayımız çünkü plan yapmıyoruz, kafa nereye biz oraya. En az iki ay iş düşünmek istemiyoruz" dedi.

        9

        EVLİLİK MÜJDESİ

        Muhabirlerin, "Düğün planı yakın mı?" sorusuna çift, "İnşallah yakında olacak" cevabını vererek evlilik müjdesini vermiş oldu.

        10

        UZUN SÜRE SONRA EL ELE

        Annesinin vefatı sonrası zor günler geçiren Hande Erçel, düğüne sevgilisi Murat Dalkılıç ile birlikte katıldı. Oldukça mutlu görünen çiftin bu halleri objektiflere yansıdı.

        11

        Yakın arkadaşları Murat Boz ve Aslı Enver ile kameralar karşısına geçen Murat Dalkılıç-Hande Erçel çifti, daha sonra düğün alanına giriş yaptı.

        12

        Seda Sayan ise düğüne oğlu Oğulcan Engin ile birlikte katıldı.