Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Naz Elmas kalçasını yamultunca takipçilerinin diline düştü - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Naz Elmas, aralık ayında uzatmalı sevgilisi Erol Özmandıracı ile hayatını birleştirdi.

        2

        Geçtiğimiz aylarda rötarlı tatil için Maldivler'i seçen çiftten Elmas, bu kez yaptığı paylaşımla takipçilerinin diline düştü.

        3

        TAKİPÇİLERİNİN DİLİNE DÜŞTÜ

        Fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Elmas, kalçasına yaptığı photoshopu abartınca çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

        4

        Takipçileri Naz Elmas'ın paylaşımını yorum yağmuruna tuttu.

        5

        FOTOĞRAFI SİLDİ

        Gelen eleştirilerin ardından "Üzgünüm kızlar, photoshop yok" açıklamasını yapan Elmas, fotoğrafını Instagram sayfasından kaldırdı.

        6

        "ÇOK MUTLUYUZ"

        Elmas, düğün sonrası verdiği röportajda, "Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Film gibi bir kare vardı. Bizim bir araya gelme sebebimiz Cimbom'luluğumuz. Erol'u ilk gördüğümde evleneceğim insan olduğunu anlamıştım" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "EVLENECEĞİMİZİ ANLAMIŞTIM"

        Galatasaray Yönetim Kurulu üyelerinden biri olan Özmandıracı ise, "Onu ilk gördüğümde evleneceğimizi anlamıştım. Naz'ın ailesi de sıkı Galatasaray taraftar" şeklinde konuşmuştu.

        8

        "ESTETİK Mİ, HAMİLE Mİ?"

        Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Naz Elmas'ın yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmamıştı. Oyuncunun kilolu hali "Estetik mi yaptırdı yoksa hamile mi?" sorusunu akıllara getirmişti.

        9

        Öte yandan Erol Özmandıracı, yoga eğitmeni eşi Ceylan Altunç Özmandıracı ile anlaşarak haziran ayında boşanma davası açmıştı. Taraflar mahkemeye boşanma protokolü sunarak ayrılmak istediklerini belirtmişti. Hakim, çiftin boşanmasına karar vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ