Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nesrin Cavadzade, 'kıskançlık' haberlerine ateş püskürdü - Magazin haberleri
        1

        Aynı dizi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, beraberliklerini geçtiğimiz haftalarda nişanlanarak taçlandırmıştı.

        2

        Ancak nikah masasına oturması beklenen çiftin arasında kıskançlık krizi çıktığı ileri sürülmüştü. Cavadzade'nin Alkan'ın rol arkadaşı Yağmur Tanrısevsin'le senaryo gereği öpüşmesini istemediği konuşulmuştu.

        3

        "HABERLERİ ŞAŞKINLIKLA OKUDUM"

        Çıkan haberlerinin ardından Nesrin Cavadzade, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 39 yaşındaki oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

        Değerli basın mensupları; Bugün hakkımda çıkan haberleri şaşkınlıkla okudum! Aylardır bazı yapımların ve bunların üzerinden pr çalışması yapan menajerlerin adımı kullanarak kendini gündemde tutma çabasına sessiz kaldım ama bugün hem şahsi hayatımda hem de meslek etiğime dil uzatacak kadar çizgiyi aşmış olmalarından dolayı bir cavabı hak ettiğine kanaat getirdim. Benim kimsenin icra ettiği sanata bir müdahalem olamaz! Bu kişi sevgilim bile olsa. Çünkü ben de aynı işi, sevgiyle ve tutkuyla yapıyorum. Benim yaptığım işe kimsenin karışamayacağı gerçeği gibi ben de kimsenin işine karışamam. Ayrıca oyunculuk sanatını anlamak için önümde 20 yılım vardı, emin olun anladım. Darısı anlayamayanların başına. Sevgilerimle...

        4

        'AYRILIK' İDDİASI

        Geçtiğimiz aylarda oyuncu çift Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın şiddetli bir tartışma sonrasında ayrıldığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından Alkan manidar bir paylaşımda bulunmuştu.

        5

        "O YAR BENİM KİME NE!"

        'Ayrılık' iddialarını yalanlayan oyuncu, 'Haydar Haydar' şarkısının dizelerini paylaşarak yanıt vermişti:

        Nesimi'ye sormuşlar
        Yarin inen hoş musun?
        Hoş olayım, olmayayım
        O yar benim, kime ne!

        6

        AİLE ARASINDA EVLİLİK TEKLİFİ

        İkili, Datça'da evliliğe ilk adımı atmıştı. Gökhan Alkan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Nesrin Cavadzade'ye aile arasında yapılan bir sürpriz ile evlilik teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine 'evet' yanıtını veren Cavadzade, Alkan ile nişanlanmıştı.

        7

        "GÖKHAN DA ÇOK İSTİYOR"

        Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenen Nesrin Cavadzade, muhabirlerin, "Çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?" sorusuna, "İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor." şeklinde yanıt vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ