Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem NEVRUZ MESAJLARI 2024: En güzel, kısa, uzun, resimli, farklı, anlamlı, etkileyici Nevruz Bayramı Kutlu Olsun mesajları ve sözleri
        1

        Nevruz, 21 Mart'ta kutlanan ve özellikle Türk ve İran kültürlerinde önemli bir yere sahip olan geleneksel bir bayramdır. "Nevruz" kelimesi Farsça kökenlidir ve "yeni gün" anlamına gelir. Bu bayram; doğanın uyanışını, baharın başlangıcını, yenilenmeyi ve bereketi simgeler. Baharın coşkulu ayak seslerini hissedeceğiniz bir Nevruz olması için sizlere en güzel, resimli, uzun, kısa Nevruz Bayramı mesajlarını derledik. İşte, 'Nevruz Bayramı kutlu olsun' mesajları ve sözleri...

        2

        Nevruz Bayramı'nın getirdiği neşe ve umut dolu günlerde, sevdiklerinizle bir arada olmanın keyfini çıkarın. Yenilenmenin ve birliğin simgesi Nevruz'un kutlu olsun!

        Nevruz'un getirdiği tazelik ve coşkuyla yürekleriniz aydınlansın, umutlarınız yeşersin. Bu özel gün vesilesiyle sevdiklerinizle birlikte nice mutlu Nevruz Bayramları geçirmeniz dileğiyle!

        3

        Nevruz Bayramı'nın gelişiyle baharın müjdecisi güzellikler, umutlar ve yenilenme kapılarını aralar. Taze başlangıçların coşkusuyla dolu nice mutlu Nevruz'lar dilerim!

        Nevruz'un bereketi ve coşkusu yüreklerinizi doldursun, umutlarınızı yeşertsin. Bu özel gün vesilesiyle tüm sevdiklerinizle birlikte nice mutlu Nevruzlar geçirmeniz dileğiyle!

        4

        Nevruz'un müjdecisi baharın, umut dolu güzelliklerini ve coşkusunu yüreğinizde hissedin. Tüm sevdiklerinizle birlikte nice mutlu Nevruz Bayramları geçirmeniz dileğiyle!

        Nevruz'un gelişiyle birlikte doğanın uyanışını, umutların yeşermesini ve sevginin güçlenmesini kutluyor, tüm dostlara sevgi dolu bir Nevruz Bayramı diliyorum.

        5

        Doğanın uyanışıyla gelen Nevruz, barış, sevgi ve hoşgörünün simgesidir. Bu anlamlı gün vesilesiyle, sevdiklerinizle bir araya gelip dostluğu ve birliği kutlayın. Nevruz Bayramınız kutlu olsun!

        Doğanın uyanışıyla birlikte gelen Nevruz, umut ve sevgiyle dolu bir başlangıcın müjdecisidir. Tüm sevdiklerinizle birlikte nice mutlu Nevruzlar geçirmeniz dileğiyle!

        6

        Nevruz, doğanın canlanışıyla birlikte ruhumuzda da yeni umutların filizlendiği bir zaman dilimidir. Bu Nevruz'da, yüreğinizdeki tüm güzelliklerin yeşermesine ve hayatınıza bereket getirmesine vesile olması dileğiyle...

        Nevruz, umutların filizlendiği, sevginin yeşerdiği, dostlukların güçlendiği bir zaman dilimidir. Bu özel gün vesilesiyle tüm dileklerinizin gerçekleştiği, mutluluk ve neşenin hiç eksik olmadığı bir Nevruz Bayramı geçirmeniz dileğiyle!

        7

        Nevruz'un getirdiği coşku ve neşeyle dolup taşan bir gün dilerim. Her şeyin tazelenip yeşerdiği bu özel zaman diliminde, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz keyifli anlarınız olsun. Nevruz Bayramınız kutlu olsun!

        Baharın gelişiyle yeniden doğan doğa gibi, umutlarınız ve hayalleriniz de yeşersin. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bu güzel Nevruz gününde neşe ve huzur daim olsun.

        8

        Nevruz, eskiyi geride bırakıp yeniye adım attığımız, umut dolu bir başlangıcın habercisidir. Bu güzel gün vesilesiyle, hayatınızın her alanında başarılar ve mutluluklar dilerim. Nevruz Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım!

        Nevruz'un getirdiği taze başlangıçlarla, geçmişin yüklerinden kurtulup yepyeni bir sayfa açın. Hayatınıza bolca mutluluk, sağlık ve başarılar sığdıran güzel bir Nevruz dilerim!

        9

        Nevruz'un müjdecisi baharın coşkusunu ve umutlarını paylaşmanın mutluluğu içinde nice sevgi dolu anlar geçirmenizi dilerim. Nevruz Bayramınız kutlu olsun!

        Nevruz'un coşkusuyla yüreğinizde umutlar yeşersin, sevgi ve barış her zaman sizinle olsun. Yeni döneminiz bereketli, aydınlık ve neşeli olsun. Nevruz Bayramınız kutlu olsun!

        10

        Nevruz'un geldiği bu mübarek günlerde, umutlarınızın yeşermesi dileğiyle. Tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve bereketli bir Nevruz Bayramı geçirmeniz dileğiyle!

        Nevruz kış uykusuna yatan doğanın uyanışı, doğanın dirilişi ve baharın müjdeleyicisidir. Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun.

        Doğanın ölü dokusu nevruzla birlikte can bulur. Baharın müjdeleyicisi olan Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ