Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Nick Cannon altı ayda üç bebek sahibi oldu, biri de yolda! - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı oyuncu Nick Cannon'ın bir süredir aşk yaşadığı DJ Abby De La Rosa, sosyal medya hesabından ikiz bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu. Rosa, 14 Haziran'da dünyaya gelen ikiz bebekleriyle çekilen bir fotoğrafına "Dünyaya hoş geldiniz Zion Mixolydian Cannon ve Zililon Heir Cannon" notunu düştü.

        2

        Ancak Zion ve Zillion, Cannon'ın sahip olduğu tek ikizler değil. 40 yaşındaki aktör, şarkıcı ve söz yazarı Mariah Carey ile evliliğinden Moroccan Scott ve Monroe adında biri kız, diğeri erkek ikiz çocuğu bulunuyor.

        3

        Nick Cannon'ın model Britanny Bell ile birlikteliğinden de 3 yaşında Golden adında bir oğlu ve 2020 yılının Aralık ayında dünyaya gelen Powerful Queen adında bir de kızı bulunuyor.

        4

        Cannon'ın bir başka sevgilisi Alyssa Scott'dan da yakında bir bebek sahibi olacağı belirtiliyor. Böylece Cannon, sadece altı ay içinde bir değil üç kez çocuk sahibi olma unvanını elde edecek.

        5

        Bir röportajında tek eşliliğe inanmadığını söyleyen ünlü oyuncunun son dönemde üç tane sevgilisinin olduğu ileri sürülüyor.

        6

        "ONUN HAKKINDA ANCAK İYİ ŞEYLER SÖYLEYEBİLİRİM"

        Cannon'ın üç yaşındaki oğlu Golden ile altı aylık kızı Powerful Queen'in annesi olan Brittany Bell, geçtiğimiz yıl yayınladığı bir sosyal medya paylaşımında Nick Cannon için sadece iyi şeyler söyleyebileceğini belirtmişti.

        7

        SADECE BİR EVLİLİK YAPTI

        Tam adı Nicholas Scott Cannon olan oyuncu Nick Cannon, bugüne kadar olan tek evliliğini Mariah Carey ile yaptı. 2008 yılında nikah masasına oturan ikili, 2016'da boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ