Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Nisan ayı Netflix film takvimi belli oldu Netflix'te yeni neler var? Yayınlanacak dizi ve filmler neler?
        1

        Netflix'in Nisan ayı takvimi belli oldu. Nisan ayı içerisinde vizyona girecek olan yapımları sizler için haberimizde derledik. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı, Netflix’in sevilen dizisi Into The Night evreninin uzantısı olan Yakamoz S-245, Elon Musk ve SpaceX mühendislerinin tarihi görevini anlatan Uzaya Dönüş belgeseli gibi birçok yapım bu ay içerisinde izleyici ile buluşacak. İşte, Nisan ayı Netflix yapımları...

        2

        YAKAMOZ S-245

        Yayın tarihi: 20 Nisan 2022

        Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı, Netflix'in sevilen dizisi Into The Night evreninin uzantısı olan Yakamoz S-245, 20 Nisan'da heyecan dolu hikayesi ile dünyanın sonunu getiren bir felaketin kapılarını aralıyor. Denizaltı ile yürütülen bir araştırmaya katılan bir deniz biyoloğu, Dünya'yı altüst eden bir felaketin ardından mürettebatıyla birlikte ölüm kalım mücadelesi verir.

        3

        ELITE: 5. SEZON

        Yayın tarihi: 8 Nisan 2022

        Las Encinas'ta yeni sömestr; yeni bir kurbanı, yeni bir faili ve yeni bir gizemi de beraberinde getirir. Bu sırada öğrenciler kendi sırlarında boğulmaktadır.

        4

        OZARK: 4. SEZON 2. KISIM

        Yayın tarihi: 29 Nisan 2022

        Dört bir taraftan tehdit altındaki Marty ve Wendy; karteli, FBI'ı ve kendi çocuklarını mutlu edip eski hayatlarına dönmek için zaman kazanmaya çalışır.

        5

        BİR NETFLIX BELGESELİ: UZAYA DÖNÜŞ

        Yayın tarihi: 7 Nisan 2022

        Elon Musk ve SpaceX mühendisleri, NASA astronotlarını Uluslararası Uzay İstasyonu'na geri götürmek ve uzay yolculuğunda devrim yaratmak için tarihİ bir görev üstlenir.

        6

        MARILYN MONROE: KASETLERDEKİ SIRLAR

        Yayın tarihi: 27 Nisan 2022

        Bu belgeselde bir yazar, Marilyn Monroe'nun gizemli ölümünü yeniden inceliyor ve onu tanıyan insanlarla yaptığı kapsamlı röportajların ses kayıtlarını paylaşıyor.

        7

        BİR SKANDALIN ANATOMİSİ

        Yayın tarihi: 15 Nisan

        Güçlü bir siyasetçi olan James'in eşi Sophie'nin ayrıcalıklı hayatı, skandal yaratacak sırların ortaya çıkması ve James'e korkunç bir suçlama yöneltilmesiyle altüst olur.

        8

        RUSSIAN DOLL: 2. SEZON

        Yayın Tarihi: 20 Nisan

        Hayatlarının en çılgın gecesine tekrar tekrar katlanmak zorunda kalan Nadia ve Alan, kendilerini yeni bir şaşırtıcı varoluşsal maceranın içinde bulur.

        9

        APOLLO 10 1/2: UZAY ÇAĞINDA ÇOCUK OLMAK

        Yayın tarihi: 1 Nisan

        Bir adam, 1969 yılında Houston'da 10 yaşında bir çocuk olarak yaşadığı anıları paylaşır ve nostaljik hikâyelerle aya yolculuğun fantastik öyküsünü harmanlar.