Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nur Fettahoğlu: Beren Saat söylediyse doğrudur - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; oyuncu Nur Fettahoğlu, kızı Elisa ile birlikte önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

        2

        Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fettahoğlu, "Her şey yolunda. Bugün izin günüm olduğu için kızım ile birlikte sinemaya gittik ve 'Eşek kral' izledik" ifadelerini kullandı.

        3

        Gazetecilerin "Yeni yıla nerede gireceksiniz?" sorusuna Fettahoğlu, "Yılbaşını ailemle yemek yiyerek geçirmeyi planlıyoruz. İstanbul'da oluruz büyük ihtimalle" dedi.

        4

        "BEREN SÖYLEDİYSE DOĞRUDUR"

        Beren Saat'in "Son zamanlarda oyuncu alınacaksa öncelik olarak takipçi sayılarına bakılıyor" sözleri hatırlatılan Fettahoğlu, "Ben uzun üredir her şeyden uzak kaldım. Neye istinaden söyledi bilmiyorum ama Beren söylediyse doğru söylemiştir" şeklinde konuştu.

        5

        "ÇOK GÜZEL BİR EKİP OLDUK"

        Halit Ergenç , Ozan Güven, Birce Akalay, Aslı Enver gibi oyuncularla birlikte çalıştığı yeni dizisi ile ilgili soruları yanıtlayan oyuncu, "Çok güzel bir ekip olduk, çok heyecanlıyız. Biz çekmeye devam ediyoruz, inşallah izleyenler de sever" ifadelerini kullandı.

        6

        "BİZ ÖYLE BİR ŞEY DUYMADIK"

        Aslı Enver'in diziden ayrılacağına dair çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine Fettahoğlu, "Yok, biz hiç öyle bir şey duymadık" dedi.