Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nurdan Beşen'in heyecanlı bekleyişi - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir evlilik sürdüren ikili, bebeklerine kavuşmak için geri sayıma başladı.

        2

        NURDAN'IN HEYECANLI BEKLEYİŞİ

        Annelik heyecanını zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Beşen'den yeni fotoğraf geldi. Objektif karşısına geçen Nurdan Beşen, bu gönderisine, "Göbeğimle ilgili bir şey yazmayayım diyorum ama fotoğrafa baktığımda bundan başka bir şey görmüyorum..." notunu düştü. Hamileliğinde 33. haftaya basan Beşen'in gönderisi takipçilerinden kısa sürede 10 binden fazla beğeni aldı.

        3

        "BU YIL DÖNÜMÜMÜZÜ ÜÇ KİŞİ KUTLUYORUZ"

        Çİft, geçtiğimiz haftalarda evliliklerinde 3. yılı geride bırakmışlardı. Eşi ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınlayan Büyükak, konuyla ilgili, "Bu yıl dönümümüzü üç kişi kutluyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "CANIM SEVGİLİM"

        38 yaşındaki Nurdan Beşen ise Instagram'dan paylaştığı gönderiye, "Canım sevgilim... Yıl dönümümüz kutlu olsun" notunu düşmüştü.

        5

        BEBEKLERİNİN ADINI AÇIKLADILAR

        İkili, geçtiğimiz aylarda oğullarının adını da duyurmuştu. İbrahim Büyükak, bebeğinin ultrason görüntüsü ile çekilen bu karesini, "Babam ve oğlum... Aslan..." notuyla yayınlamıştı.

        "OĞLUMUN ADINI TİŞÖRTÜMDE TAŞIYORUM"

        Beşen de, "Oğlumun adını tişörtümde taşıyorum" ifadelerini kullanarak, çocuklarının isminin "Aslan" olacağını açıklamıştı.

        6

        "OĞLUMUZLA İLK SELFIE'MİZ"

        İkili, bebeklerinin cinsiyetini de Instagram'dan açıklamış ve "Oğlumuzla ilk selfie'miz" sözlerini paylaşmıştı. Ünlü çifte, Berkay ve Murat Dalkılıç başta olmak üzere pek çok isimden tebrik mesajı gelmişti.

        7

        "EŞİMİN HAMİLELİĞİ RAHAT GEÇİYOR"

        Baba olmak için geri sayıma başlayan ünlü oyuncu, eşi Nurdan Beşen'in hamileliğinin rahat geçtiğini söylemişti. Konuyla ilgili konuşan Büyükak, "Aşermeler yavaş yavaş başladı. Nurdan, 'Geceleri canım muz istiyor' diyor" açıklamasını yapmıştı.

        8

        KORONAVİRÜSÜ YENMİŞTİ

        Öte yandan ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanmıştı. Gerekli tedaviyi gördükten sonra sağlığına kavuşan Büyükak, Instagram hesabından bu karesini yayınlayarak, "Covid-19'u atlattığımın resmidir" ifadelerini kullanmıştı.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ