Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Ses Türkiye birincilik ödülü şaşırttı! 2022 O Ses Türkiye şampiyonu ne kadar, kaç para alacak? O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü nedir?
        1

        Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ve Murat Boz'un jüri olarak yer aldığı O Ses Türkiye'de adını finale yazdıran 10 isim 21 Ocak Cuma gecesi O Ses Türkiye şampiyonu olmak için şarkılarını söyledi.

        O Ses Türkiye 2021'in heyecan dolu final gecesinin sonunda sezonun şampiyonu olarak büyük ödülü almaya hak kazanan isim Hasan Koçak oldu. O Ses Türkiye şampiyonunun belli olmasıyla birlikte O Ses Türkiye birincisi ne kazanıyor, birincilik ödülü nedir soruları araştırılmaya başladı. İşte O Ses Türkiye şampiyonluk ödülü

        2

        O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ NE KAZANDI?

        O Ses Türkiye 2021 sezonu şampiyonuna verilecek büyük ödül belli oldu. O Ses Türkiye birincilik ödülü son model bir otomobil olarak belirlendi.

        3

        Şampiyon olduktan sonra duygularını dile getiren Hasan Koçak "Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Artvin'den küçük bir köyden geliyorum. Benim babam orada cami imamı ve beni o kadar güzel destekledi. Herkese tüm Türkiye'ye örnek olursa çok sevinirim. Ve en büyük alkış Oğuzhan Koç'a. Çok gururluyum." dedi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ