Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Oğlum ilk bölüm izle! Oğlum ilk bölümde neler oldu? Oğlum dizisi 1. bölüm Show TV tek parça full kesintisiz izle

        İlgi çekici konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla tanıtımları yayınlandığından beri sosyal medyada gündemden düşmeyen Oğlum dizisi bu akşam seyirciyle buluştu. Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın gibi pek çok yetenekli oyuncunun yer aldığı Oğlum dizisinin ilk bölümü diziseverleri ekrana kilitledi. Oğlum dizisi ilk bölüm araştırılıyor. İşte Oğlum dizisini kaçıranlar için birinci bölüm izleme ekranı

        OĞLUM DİZİSİ İLK BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        OĞLUM’UN 1. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

        REKLAM

        “Bütün çocuklar masumdur…”

        Bambaşka dünyalara sahip iki çocuğun hayatlarını anlatarak başlayan ilk bölüm izleyiciye birçok duyguyu bir arada yaşattı. İlyas ve Melike çifti, kızları Ceren ve 6 yaşındaki oğulları Kaan ile birlikte sakin ve sevgi dolu bir hayat sürmekteydi. Zeynep ve Tuğrul çifti ise oğulları Efe ile birlikte İlyas, Melike ve Kaan’ın aksine daha sevgisiz ve sorunları olan bir aileydi. Efe, ailesi ile iletişimi kopuk, babasından sevgi göremeyen, tek arkadaşı bilgisayar oyunları olan bir çocuktu. Sıradan bir iş gününde Melike, ilk maaşını alma heyecanıyla çarşıda mağazaları gezerken Kaan’ın okul çıkışına geç kaldı. Annesini okul bahçesinde bekleyen Kaan, bir kirpinin peşine takılarak okuldan uzaklaştı. Bu sırada okuldan kaçan Efe, Kaan’ın kirpiyi takip ederek ulaştığı parktaydı. Bir süre sonra Efe, Kaan’ın kaybolduğunu fark ederek ona yardım etmek istedi. Kaan ve Efe karakola doğru yola çıkarken bu sırada Melike ve İlyas, Kaan’ın okuldan çıktığını öğrenip telaşla oğlunu aramaya başladı.

        Yolda Kaan, Efe’nin kendisine verebileceği bir scooter’ı olduğunu öğrenince karakola gitmek yerine önce scooter’ı almak istedi. İki çocuk birlikte Efe’nin scooter’ını sakladığı ormandaki gizli yerine doğru yola çıkarken polis de her yerde Kaan’ı aramaya başladı. Bir süre sonra acı haber geldi, ormanlık alanda bir çocuk cesedi bulunduğu söylendi. Öldürülen çocuk Kaan’dı… İlyas ve Melike çifti bu olayla büyük bir yıkım yaşarken ailenin acısı ekran başındaki izleyicileri de derinden etkiledi. Polisler olayı araştırmaya başlayınca ormandaki eşyalardan ve parkı gören kamera kayıtlarından Efe’yi tespit etti.

        Komiser Sedat, Efe’nin okuluna giderek annesi Zeynep’e durumu açıklamaya çalıştı. Sedat ve Zeynep okulda Efe’yi ararken küçük çocuk bu sırada okuldan kaçarak olayı anlatmak için karakola gitti. Sedat, pedagog Demet ile Efe’yle konuşmaya çalışırken finalde küçük çocuk herkesi şoke eden bir itirafta bulundu ve Kaan’ı kendisinin öldürdüğünü söyledi. Demet’in, “Hikaye ne kadar sert olursa olsun, umut her zaman bir yolunu bulur.” sözlerinin dikkat çektiği son sahnede Efe’nin doğru söyleyip söylemediği büyük bir merak konusu oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ