Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oğuzhan Koç: Nazara gelmek istemiyoruz! Demet Özdemir...
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Demet Özdemir ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Oğuzhan Koç, online bir yemek sipariş platformu ile anlaşmaya imza attı. Markanın son jingle'nı seslendiren ünlü şarkıcı, yeni reklam kampanyasını lansmanla kutladı.

        Gecenin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, "Firma ile şahane bir işbirliği içerisindeyiz. Reklamımızın başarısını kutlamak hem de birlikte olduğumuzu haykırmak için bu etkinliği yaptık." dedi.

        2

        Muhabirlerin, "Reklam çekimlerinde de bolca yemek yemişsiniz." sözleri üzerine Oğuzhan Koç, "Hamburger, pizza, baklava, kebap hepsinden bolca yedim. İlk tatlı ile başlamasaydık iyiydi ama hala reklamda yediğim yemeklerin kilosunu veriyorum." ifadelerini kullandı.

        3

        "ESER 30 SENEDİR 'DİYETTEYİM' DİYEREK ÜLKEYİ KANDIRIYOR!"

        Basın mensuplarının, "Yakın arkadaşınız Eser Yenenler’e de yemek gönderiyor musunuz? O diyetteydi en son." sorusu karşısında kahkaha atan ünlü şarkıcı, "Eser 30 senedir ülkeyi kandırıyor, 'Diyet yapıyorum diye." şeklinde konuştu.

        4

        Anneler Günü'nde sevgilisi Demet Özdemir’e kedisi Civan’ın adına çiçek gönderen Koç, "Biz küçük bir espri yapmak istedik. Civan’ın adına Demet’e bir çiçek hediye ettik, o da onun annesi sonuçta..." dedi.

        5

        "NAZARA GELMEK İSTEMİYORUZ"

        Oğuzhan Koç, İbrahim Selim’in programında sevgilisine olan aşkını haykırması üzerine ise, "Bana buradan bir daha ilan-ı aşk mı yaptıracaksınız? Her şey çok güzel. Nazara da gelmek istemiyoruz. İnşallah tamamına da erdireceğiz." ifadelerini kullandı.

        6

        "DEMET'TEN GÖZÜMÜ ALAMIYORUM"

        Koç, programda, "Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey nedir?" sorusuna "Şey değil, biri var; Demet Özdemir..." yanıtıyla sevgilisine olan aşkını dile getirmişti.

        Nişanlısıyla aynı projede yer alma hayalinden de bahseden Oğuzhan Koç, "Kendi yazdığım hikayem var. Sonbaharda çekip, yeni yıla yayınlamayı düşünüyorum. Ben yazıp oynayacağım. Keşke Demet'le birlikte oynasak ne güzel olur. Onun sahne kabiliyetinden eminim ve onun oynamasını çok isterim." demişti.

        7

        "OYUN OYNARKEN ÇOK ÇİRKEFLEŞİYORUM"

        Hakkında merak edilenleri de anlatan şarkıcı, "İnsanları bezdiren huyun var mı?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

        Dün gece yaşandı. Evde 8-10 arkadaş tabu ve vampir köylü oynadık. Kazanacağım diye her türlü çirkefliği yapıyorum. Çok çirkinleşiyorum kazanmak istiyorum.

        8

        "AŞK ACISIYLA BAŞA ÇIKAMIYORUM"

        Oğuzhan Koç, ayrıca, "şk acısıyla başa çıkma yöntemin var mı?" şeklindeki soruyu da "Yok, olmadığını da yakın zamanda deneyimlemiştim. Aşk acısıyla başa çıkamıyorum." sözleriyle yanıtlamıştı.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ