Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Orlando Bloom'un nişanlısı Katy Perry ile eski eşi Miranda Kerr bir araya geldi - Magazin haberleri
        1

        Gösteri dünyasının ünlü çifti Katy Perry (36) ile Orlando Bloom (44), Yunanistan'ın ardından Bodrum'a gelmişti. Geçtiğimiz haftalarda tatillerini noktalayan ikili, ABD'ye geri döndü.

        2

        NİŞANLISI İLE ESKİ EŞİ BULUŞTU

        Sık sık yeni markası ile ilgili paylaşımlarda bulunan Perry, sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı, nişanlısının eski eşi Miranda Kerr ile bir araya geldi. Kerr ile yeni piyasa sunduğu ürünün reklamı için buluşan Katy Perry, birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. İkilinin fotoğrafına binlerce mesaj yağdı.

        "ÇOK TATLISINIZ"

        Sürpriz ikiliye bir yorum da 'Yüzüklerin Efendisi' filminde canlandırdığı 'Elf Legolas' rolü ile ünlenen Orlando Bloom'dan geldi. Ünlü oyuncu, nişanlısı ve eski eşine, "Çok tatlısınız." dedi. Bloom'un bu sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.

        3

        "SENİ SEVİYORUM"

        Geçtiğimiz yıl ağustos ayında aktör Orlando Bloom'dan ilk bebeğini dünyaya getiren şarkıcı Katy Perry, Instagram'dan emzirme dönemiyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, "Süt anne işe döndü. Sürekli 'Mö'lüyor" ifadelerini kullanmıştı.

        Perry'nin gönderisine Bloom'un eski eşi Miranda Kerr ise "Aman Tanrım, Harikasın. Seni seviyorum." yorumunu yapmıştı.

        4

        2013 YILINDA BOŞANDILAR

        Orlando Bloom, Avustralyalı model Miranda Kerr ile üç yıllık evliliğini 2013'te bitirmişti. İkilinin, Flynn Christopher adında bir çocuğu bulunuyor.

        5

        DÜĞÜNLERİ ERTELENDİ

        Katy Perry ve Orlando Bloom ise iki sene önce evlilik yolunda ilk adımı atarak, nişanlanmıştı. Perry ve Bloom, geçtiğimiz yaz Japonya'da yapacakları düğünü koronavirüs salgını sebebiyle ertelemek zorunda kalmıştı.

        6

        Çift, bebekleri Daisy Dove'u ise geçtiğimiz yıl ağustos ayında kucaklarına almışlardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ