Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ozan Doğulu: Annemi (Serpil Doğulu) çok seviyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Yaz tatiline Bodrum'da kaldığı yerden devam eden Ozan Doğulu, önceki gün Gölköy'deki bir plajda sevgilisi Hera Aslan'ın DJ performansını izledi. Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu'nun da katıldığı açılışta renkli görüntüler ortaya çıktı.

        2

        "ANNEMİ ÇOK SEVİYORUM"

        Muhabirlere Serpil Doğulu ile sarılarak poz veren ünlü aranjör, "Annemi çok seviyorum" ifadelerini kullandı. Anne-oğulun bir hayli keyifli olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

        3

        Öte yandan ünlü aranjör Ozan Doğulu, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hera Aslan, kızları ve annesi ile birlikte bir süredir Bodrum'da tatil yapıyor. Sezonu açan Doğulu ile Aslan, denizin ve güneşin tadını çıkartıyor.

        4

        "DOYMADIK SEVMELERE!"

        Geçtiğimiz günlerde birlikte objektif karşısına geçen Aslan, bu pozlarını, "Doymadık sevmelere" notuyla Instagram hesabından yayınlamıştı. Paylaşımına kalp emojisi eklemeyi ihmal etmeyen Hera Aslan'ın gönderisine beğeni yağmıştı.

        5

        "BİZ ZATEN KARI-KOCA GİBİYİZ" DEMİŞTİ

        Geçtiğimiz aylarda, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Aslan, "Biz evliliği, düğünü aramızda konuşmuyoruz. Biz zaten karı-koca gibiyiz. O bana 'Karım' diyerek seslenir, ben de ona 'Kocam' derim. Bir imza bizi bağlamıyor açıkçası" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Doğulu, 2018 yılında 3 kızının annesi Ece Yosmaoğlu'dan, tek celsede boşanmıştı. Çiftin yollarını ayırmasına, Hera Aslan'ın neden olduğu iddia edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ