Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ozan Tufan bombası! Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de kadro dışı kalan oyuncuların durumları merak ediliyor. Bu isimlerin başında da Ozan Tufan geliyor.

        2

        Sezon başı, performansı gerekçe gösterilerek takımdan gönderilen genç futbolcu için Sportif Direktör Comolli, geçtiğimiz günlerde çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

        3

        Fransız direktör, Ozan'ın iyi bir futbolcu olduğunu belirtip kendisiyle görüşeceğini ifade etmişti. Bu açıklama sonrası Ozan Tufan, umutlansa da bu durum kısa sürdü.

        4

        Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Comolli, yaptığı bu açıklamaya rağmen futbolcuyu kadro planlamasında düşünmediklerini kendisine iletti. Bu durum Ozan'ın bir kez daha hayal kırıklığı yaşamasına sebep oldu.

        5

        Ozan Tufan'ın devre arası takasta kullanılma ihtimali olduğu ifade edildi. Sezon başı 4 milyon euro bonservis bedeli istenen ancak bunu getiremeyen genç futbolcu U21 takımıyla çalışmalara çıkmak zorunda kalmıştı.

        6

        Öte yandan cezalı ve sakat oyuncular sebebiyle orta sahada sıkıntı yaşayan Fenerbahçe bu süreçte federasyona verilen listede adı bulunamsına rağmen Tolga Ciğerci'den henüz faydalanamadı.

        7

        Sakatlığı bulunmayan ancak listede yer almayan Ozan Tufan, acil ihtiyaç durumunda bile oynatılamıyor. Sezon başı alınan bu karar, özellikle orta sahada Jailson'un 8 maç ceza almasından sonra daha da önem kazandı.

        8

        ALANYASPOR BOMBASI!

        Öte yandan Sergen Yalçın yönetimindeki ilk maçına cumartesi günü Kayserispor karşısında çıkacak Alanyaspor, bir yandan da transfer çalışmalarına başladı.

        9

        Güney ekibinin devre arasında teklif yapacağı ilk oyuncu; Ozan Tufan. Fenerbahçe’de kadro dışı olan başarılı orta sahayı, özellikle teknik direktör Sergen Yalçın’ın çok istediği öğrenildi.

        10

        Fenerbahçe’ye kiralama önerisi sunulacak.

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ