Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Özpirinçci: Burak Yamantürk bebeğin yüzünü görmeden ismini koymayacak
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, önceki gün Bebek’te bulunan bir kuaför salonundaydı. Ünlü çifte oyuncu arkadaşları Serkan Keskin ve Meriç Aral da eşlik etti.

        2

        Kuaförden ilk ayrılan isimler Serkan Keskin ve Meriç Aral oldu. Köpekleriyle birlikte objektiflere yansıyan ikili, bebek bekleyen Özge Özpirinçci’nin yaşadığı mutluluğu gazetecilerle paylaştı.

        3

        "BURAK YÜZÜNÜ GÖRMEDEN İSMİNİ KOYMAYACAK"

        Daha sonra mekandan çıkan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, soruları yanıtladı. 8 aylık hamile olan Özge Özpirinççi, “Çok iyiyim. Doğuma az kaldı. Sağlıklar yerinde” diye konuştu.

        Özge Özpirinçci, kızları için isim düşünüp düşünmedikleri hakkındaki sorulara “Burak yüzünü görmeden ismini koymayacak” yanıtını verdi.

        4

        "FANTASTİK YORUM, SAĞLIKLI OLMASI YETERLİ"

        Özpirinçci, daha önce yaptığı bir açıklamada bebeğinin akrep burcu olmaması için dua ettiğini söylemişti. Ünlü oyuncu bunun hatırlatılması üzerine “Fantastik bir yorum tabii ki de. Sağlıklı olması yeterli” dedi.

        5

        "BEBEĞİN İSMİNE KARAR VERMEDİK"

        Burak Yamantürk ile 7 yıldır aşk yaşayan Özge Özpirinçci, merak edilenlerini 'Pazar Sürprizi'ne anlatmıştı.

        Henüz bebeğin ismine karar vermediklerini söyleyen ünlü oyuncu, "Kızımın hafif bir ismi olmasını istiyorum. İsimle ilgili sakin bir arayıştayım." demişti.

        BEBEĞİN ADI ÜZÜM MÜ OLACAK?

        Daha sonra yaptığı bir açıklamada bebeğine 'Üzüm' ismini vermeyi düşündüğünü söyleyen Özpirinçci ancak konuyla ilgili yakın çevresinden olumlu geri dönüş alamadığını ifade etmişti.

        6

        "BURAK EN GÜVENDİĞİM İNSAN"

        Hayatında en güvendiği insan sorulduğunda sevgilisi Burak Yamantürk'ün ismini söyleyen Özpirinçci, "Birine bu kadar güvenebilmek muhteşem bir duygu. Uzun süredir birlikteyiz ve birbirimize sonsuz güveniyoruz. Onun hep yanımda olduğunu bilmek bana her anlamda güç veriyor." ifadelerini kullanmıştı.

        "HAMİLELİĞİM BİTMEDEN DÜĞÜN YAPMAM"

        Hamile kalışının ardından düğün yapacağı haberleri çıkan Özpirinçci, "Hamileyken düğün falan yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil." diye konuşmuştu.

        7

        "BERRAK BENİM AMAZON KADINIM"

        En iyi arkadaşı Berrak Tüzünataç'tan güzel cümlelerle söz eden Özge Özpirinçci, "Hayatta birçok konuda benim diğer yarım gibi tanımlıyorum onu. Aynı mesleği yapan iki kadının bu kadar iyi anlaşması az görülen bir şey. O benim içimdeki amazon savaşçım." demişti.

        Tüzünataç'ın kızı için hediyeler almaya başladığını dile getiren Özpirinçci, "Doğmamış bebeğe bikini aldı. Bebek bikinisinin ne kadar zor bulunan bir şey olduğunu anlayınca bebek bikinisi sektörüne el attı." şeklinde konuşmuştu.

        8

        İLK FOTOĞRAF

        35 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz haftalarda gün su altında çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. İlk defa karnı burnunda pozunu Instagram hesabından paylaşan Özge Özpirinçci, gönderisine, Yunanca'da 'güzel düşünme, iyilik dolu bir zihin' anlamına gelen 'eunoia' notunu düştü.

        Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Özpirinçci'nin fotoğrafına; Ceyda Düvenci, Gonca Vuslateri, Ayşe Tolga, Songül Öden, Damla Sönmez, Elvin Levinler, Demet Evgar, Hazal Kaya, Begüm Birgören ve Rojda Demirer gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ