Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özlem Ada Şahin'den üçüncü çocuk sorusuna yanıt: Zirvede bıraktım - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, kızları Arya ve Zeynep Mira ile Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

        2

        "ZİRVEDE BIRAKTIM"

        Özlem Ada Şahin'e, eşinin geçtiğimiz günlerde 'üçüncü çocuk' sorusuna verdiği, "Bunu bana değil, Özlem Hanım'a sorun. Ben dünden razıyım" sözleri hatırlatıldı.

        Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özlem Ada Şahin, "Zirvede bıraktım" dedi.

        3

        "İKİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORUM"

        Gazetecilerin, "Erkek çocuk istemiyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Özlem Ada Şahin, "Nereden biliyorsunuz? Belki yine kız olacak. Berkay tabii ki ister ama şu an için düşünmüyorum. İki çocuğumu en iyi şekilde büyütmek istiyorum. Annelik zor bir şey. Sürekli onlarlayım. İkisini en iyi şekilde büyütmeye çalışıyorum. Hiçbir anlarını kaçırmamak için onlarlayım. Onlar için üçüncü çocuk demek bazı anları kaçırmak demek. İlerleyen zaman için hayırlısı diyelim, şu an düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

        4

        Kızlarına ve kendisine güvenlik görevlisinin eşlik ettiği görülünce Özlem Ada Şahin, "Yardım ediyor, bir şey yok" demekle yetindi.

        5

        "İKİMİZ DE KALDIRACAK DURUMDA DEĞİLİZ"

        Öte yandan Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz aylarda bir takipçisinin, "Arya bir kardeşi daha kaldırabilecek değil" şeklindeki yorumuna ise, "İkimiz de kaldıracak durumda değiliz" şeklinde esprili bir cevap vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ