Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Özlem Ada Şahin: Ne çabuk geçti yıllar... - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Berkay Şahin ile 2016 yılında evlenen Özlem Ada Şahin, 2017'de kızı Arya'yı kucağına aldı. İkili, 2019'da ise Zeynep Mira'nın dünyaya gelmesiyle birlikte ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

        2

        ZEYNEP MİRA İKİ YAŞINDA

        Mutlu evlilikleri süren çiftin kızları Zeynep Mira, bugün iki yaşına bastı. Özlem Ada Şahin, kızının doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla kutladı.

        3

        "NE ÇABUK GEÇTİ YILLAR..."

        Ailece çekilen pozlarını yayınlayan 29 yaşındaki Şahin, gönderisinde, "Canım kızım; ne çabuk geçti yıllar... Fotoğraflarımıza bakınca anlıyor insan. İyi ki doğdun, iyi ki benim kızım oldun. Bana bu mutluluğu ikinci kere yaşattın. Her güne seninle ve Arya ile uyanmak dünyanın en güzel şeyi. Hepimiz birlikte yeni tecrübeler öğrenerek ve kazanarak, her yeni güne başlıyoruz. Anılar biriktiriyoruz. Kızlarım, sizi seviyorum. İyi ki doğdun Zeynep Mira..." ifadelerine yer verdi.

        4

        "NİCE YILLARA GÜZEL KIZIM"

        Ünlü şarkıcı ise Zeynep Mira'nın doğum gününü, "Zeyno'm... Ömrümün diğer yarısı... Gözümün bebeği... Güzel kızım, nice yıllara. Allah sağlık, huzur, bereket, başarıyı senin ömründen eksik etmesin." sözleriyle kutladı.

        5

        DİĞER ÜNLÜ İSİMLERİN ÇOCUKLARI

        Merve Özbey ile eşi Kenan Koçak ve kızı Elif Özüm

        6

        Suna Yıldızoğlu ile kızı Yasemin Kay Allen

        37

        Coşkun Sabah ve kızı Roza

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ