Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Park halindeki araca pompalıyla ateş! Rabia'ya kıydılar!

        Antalya'da, saat 02.00 sıralarında Manavgat İnönü Caddesi üzerinde insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Henüz 7 aylık anne olan Rabia Çerçi (19) ile Nazif Genç'in içinde olduğu park halindeki otomobile, pompalı tüfekle ateş edildi. Saldırıda Nazif Genç hafif şekilde, Rabia Çerçi ise ağır yaralandı.

        YARALI HALDE HASTANEYE GÖTÜRDÜ

        Genç, yaralı olduğu halde Rabia Çerçi'yi otomobille Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak yapılan kontrolde Rabia Çerçi'nin, hayatını kaybettiği belirlendi. Nazif Genç, tedaviye alındı.

        Genç kızın, 4 yıl önce sosyal medya hesabından yaptığı, "Hikayenin sonu malum. Ölü bir kadın, katil olduğundan habersiz bir adam" paylaşımı dikkat çekti.

        2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

        DHA'da yer alan habere göre Rabia Çerçi'nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çalışma başlatan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kimlikleri açıklanmayan 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

        CENAZESİ YARIN YAPILACAK

        Rabia Çerçi'nin annesi Ümit Çerçi ve ağabeyi Erkan Çerçi, bu sabah cenazeyi almak için Antalya Adli Tıp Kurumu'na geldi. Bir süre yetkililer ile görüşen anne ve ağabey, Antalya dışından akrabalarının geleceğini bildirerek, cenazeyi yarın alacaklarını ifade ettiler.

        BEBEĞİNİ ESKİ EŞİ KAÇIRMIŞTI

        Bu arada Rabia Çerçi'nin, bir süre nikahsız yaşadığı E.Ş.'den hamile kalarak erkek bebek dünyaya getirdiği ve geçen 3 Mayıs'ta yaşanan olayda, bebeğinin eşi tarafından kaçırıldığına ilişkin görüntüler basına yansımıştı.

        Olayın şöyle geliştiği iddia edilmişti.

        Annesiyle birlikte Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde oturan Rabia Çerçi, çocuğu görmek amacıyla E.Ş.'yle tartıştı. Sonrasında E.Ş., o dönem 4 aylık olan bebeği zorla alıp genç kızı sokak ortasında darp etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisi gören E.Ş., bebeği bırakması yönündeki uyarılara küfrederek karşılık verdi.

        BEBEĞİN BOYNUNA BIÇAK DAYAMIŞTI

        Diğer yandan kucağındaki bebeğin boğazına bıçak dayayan E.Ş., "Ne konuşuyorsunuz, doğratmayın bu çocuğu bana" diye tepki gösterdi. Aşağı Pazarcı Mahallesi'nden 1 kilometre uzaklıktaki Yunus Emre Parkı'na kadar kucağında çocukla yürüyen E.Ş.'nin etrafı polis tarafından sarıldı. Polisin 'teslim ol' uyarılarına E.Ş., "Keserim bu çocuğu" diyerek tehditlerini sürdürdü. Polisin tüm uyarılarına rağmen çocuğu teslim etmeyen E.Ş. "Siz istediniz bunu" diye bağırıp, kucağındaki bebeğin boynuna bıçağı dayadığı sırada polis memurunun bacaklarına 2 el ateş etmesiyle yaralanıp yakalandı.

        ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLMİŞTİ

        Tüm yaşananlar ise kameralara yansımıştı. Bebek, annesi Rabia Çerçi'ye teslim edilirken, polis tarafından gözaltına alınan E.Ş., tedavisinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ