Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Phil Collins: Ellerim tutmuyor! - Magazin haberleri
        1

        2007 yılında omurgasından operasyon geçiren ünlü müzik grubu 'Genesis'in üyelerinden Phil Collins, 2017'de de sağlık durumunun bozulmasına neden olan talihsiz bir kaza geçirmişti. Evinin banyosunda düşen Collins, daha sonra bir dizi ameliyat olmuştu. Yaşadığı zorlu süreç nedeniyle yaşamdaki hareketliliği azalan ünlü müzisyenin sol elinde sinirleriyle ilgili bir sorunu bulunuyor.

        2

        "ARTIK BATERİ BAGETİNİ ZORLUKLA TUTUYORUM"

        'Genesis' grubunda baterist olarak yer alan 70 yaşındaki Collins, önceki gün BBC'de yayına katıldı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Phil Collins, "Hayır, hala bateri çalamıyorum. Bunu yapmayı isterdim. Ama demek istiyorum ki artık bu elle bateri bagetini bile zorlukla tutuyorum." dedi.

        Yaptığı açıklamalarla hayranlarının yüreğini burkan ünlü müzisyen, aynı zamanda işitme sorunları da yaşıyor.

        3

        "TURNEYE KATILMAYACAĞIM"

        Phil Collins, röportajda grubunun turnesine de katılmayacağını söyledi. Onun yerine grupta, oğlu Nic Collins yer alacak. Phil Collins turneyle ilgili olarak, "Yeniden yollarda olmak isteyip istemediğimi de bilmiyorum..." diye konuştu.

        4

        GRUP 1967 YILINDA KURULDU

        'Genesis' grubu 1967 yılında İngiltere'nin Surrey kentinde kuruldu. Progressive rock türünü benimseyen grubun önde gelen üyeleri daha sonra solo kariyelerinde de önemli başarılar kazanan Peter Gabriel ve Phil Collins. Genesis, 150 milyonluk albüm satışı ile tüm zamanların en çok satan 30 grubu arasında yer aldı.

        5

        KIZI EVLENDİ

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde Phil Collins'in Jill Tavelman ile evliliğinden dünyaya gelen kızı oyuncu Lily Collins, bir yıldır aşk yaşadığı yönetmen Charlie McDowell ile nikah masasına oturmuştu. Baba Collins'in kızının düğününe gittiği belirtildi.

        6

        5 ÇOCUK BABASI

        Phil Collins ilk evliliğini Andrea Bertorelli ile 1975 ile 1980 yılları arasında yapmıştı. Collins daha sonra Jill Tavelman ile 1984'te nikah masasına oturmuştu. Phil Collins, Tavelman'dan 1996'da boşanmıştı.

        Collins üç yıl sonra da Orianne Cevey ile hayatını birleştirmişti. Ancak ikili, 2008 yılında yollarını ayırmıştı. Collins'in, kendi yerine 'Genenis'de bateri çalan oğlu Nic ve oyuncu kızı Lily dışında üç çocuğu daha bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ