Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pınar Altuğ aşka geldi: İyi ki be kocam, iyi ki... - Magazin haberleri
        1

        12 Nisan 2008'de Yağmur Atacan ile nikah masasına oturan oyuncu Pınar Altuğ, evlenme teklifi yıl dönümlerinde romantik bir paylaşımda bulundu.

        2

        "İYİ Kİ..."

        Atacan ile sahil kenarında çekilen bu karesini yayınlayan Altuğ, gönderisine, "İyi ki be kocam, iyi ki..." notunu düştü. Su adında bir kızı bulunan 46 yaşındaki oyuncunun paylaşımına; Yasemin Özilhan, Ayşe Tolga, Asuman Dabak ve Uğurkan Erez gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        3

        "ÇATLAYIN!"

        Öte yandan sosyal medya hesabını aktif kullanan Pınar Altuğ, kendisine gelen yorumları yanıtsız bırakmıyor. Altuğ, geçtiğimiz günlerde amuda kalkarak verdiği poza, "Bu yaşta iyi cesaret. Düşsen kırılan yerin kaynamaz." yorumunu yapan takipçisine, "Kırılmaz, siz rahat olun ya da çatlayın! Bilemedim..." şeklinde cevap vermişti.

        4

        SEZONU BODRUM'DA AÇTI

        Pınar Altuğ, geçtiğimiz haftalarda yaza Bodrum'da 'merhaba' demişti. Tatilinin büyük bir kısmını özel tasarım teknesinde geçiren ünlü oyuncu, Bodrum koylarında objektiflere takılmıştı.

        5

        Altuğ'un yanında kızı Su ve arkadaşları da vardı. Müzik eşliğinde teknede eğlenen oyuncu ile arkadaşları, gün boyunca denizin ve güneşin tadını çıkarmıştı.

        6

        Pınar Altuğ, fit vücudu ile genç kızlara adeta taş çıkarmıştı.