Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik "Türkiye, dikkate alınan bir ülke"

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, iktidarda bulundukları 8,5 yılda Türkiye'yi bölgesinde büyük bir güç haline getirdiklerini belirterek, ''Türkiye, artık ağzından çıkan her sözün dinlendiği, dünyadaki gelişmeler konusunda söyledikleri dikkate alınan bir ülke'' dedi.

        Genel Başkan Yardımcısı İpek ve AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen ve İzmir, Aydın, Denizli ve Muğla il teşkilatları yöneticilerinin katıldığı partilerinin ''18. Bölge Toplantısına'' katıldı.

        Eğitim toplantısının basına açık bölümünde yaptığı konuşmada, partileri kurulalı yaklaşık 9 yıl olduğuna işaret eden Haluk İpek, bu süre zarfında 6 seçimi başarıyla geçtiklerini söyledi.

        İktidarda oldukları 8,5 yıl içerisinde Türkiye'yi dönüştürerek bölgesinde büyük bir güç haline getirdiklerini belirten İpek, ''Türkiye, artık ağzından çıkan her sözün dinlendiği, dünyadaki gelişmeler konusunda söylediklerine dikkate alındığı bir ülke. Orta Asya, Orta Doğu ve Balkanların önündeki bu büyük gücün mimarı aslında 8,5 yıl içerisinde 6 sandıkta milletimizin bu harekete vermiş olduğu destektir. İşin sırrı seçimler ve seçimler sonrasında ortaya çıkan tablo'' dedi.

        Bu 8,5 yıl içerisinde dünyada yaşanan sıkıntıların Türkiye'ye yansımadığını ifade eden İpek, tam tersine Türkiye'deki ekonomik ve sosyal değerlerin arttığını kaydetti.

        İpek, bu başarının parlamentodaki üçte iki çoğunluktan kaynaklandığını dile getirdi.

        Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ