Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Popstar'ın yıldız ismi tanınmaz halde! Popstar Özlem Güneş'in son hali ortaya çıktı!
        1

        Bir dönemin en çok izlenen yarışmalarından Popstar'ın eski yarışmacıları sık sık gündem oluyor. Abidin'den sonra en çok konuşulan isim Özlem Güneş oldu. Sürekli eleştiri yağmuruna tutulan isim son hali ile görenleri şaşkına çevirdi.

        2

        Popstar Alaturka ile hayatı değişen Özlem Güneş, geçtiğimiz gün Bekir Develi'nin YouTube kanalında çektiği bir içeriğin konuğu oldu. Eski Popstar yarışmacısı tesettüre giriş anılarını ve bu süreçte yaşadığı maceralarını anlattı.

        3

        "DÖNÜM NOKTAM OLDU"

        Popstar Alaturka yarışmasında kendisine yöneltilen, "Sanatçı olacaksın neden dekolte giymiyorsun?" sorusu üzerine 8. hafta elenmek istediğini belirten Güneş, bu süreçten sonra dini araştırmaya başladığını ve sahnesine gelen bir kadının eşini aldattığını öğrendikten sonra şarkı söylemeyi bıraktığını belirtti.

        4

        İsmini Mekselina İslam olarak değiştiren Özlem Güneş konu hakkında: "Dönüm noktam sahnede oldu. Her akşam gelen çift var, yanlarına gittim. Telefon konuşmasını duydum o sırada çok etkilendim. Eşi çocukla evde... Midem bulandı o son sahnem oldu" ifadelerini kullandı.

        5

        Tüm bu olaylardan 1 sene sonra tesettüre girme kararı alan Özlem, "O sıralar komşum davet etti sohbete gittik. Sesli zikire gittim. Ama yapamadım odaklanamadım. Cemaatlere girdim çıktım bir cemaatte medrese eğitimi aldım. Sonra daha iyi öğrenmek için Rize'ye gitmeye karar verdik" dedi. Güneş, ilahiyat okuduğunu da belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ