Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Priyanka Chopra ile müzislen Nick Jonas evleniyor
        1

        2000 yılının Dünya Güzeli Priyanka Chopra ile müzislen Nick Jonas, 2 Aralık'ta gelinin memleketi olan Hindistan'ın Jodhpur kentinde evlenecek. Baştan sona Hint geleneklerine göre gerçekleşecek olan kutlamalar 29 Kasım'da bir yemekle başlayacak. 2 Aralık'ta da düğünle sona erecek.

        2

        Nick Jonas, günler öncesinden Hindistan'a gitti. Çift, Chopra'nın büyük bir bölümü Hindistan'da yaşayan aile üyelerini ziyaret edip özel yemeklere katılarak aslında düğün provalarına da başladı.

        3


        Priyanka Chopra ile Nick Jonas'ın düğünü için ABD ve İngiltere'den de çok sayıda konuk Hindistan'a gidecek.

        4

        Hindistan ordusunda doktor olan bir anne ve babanın kızı olarak Hindistan'ın Jamsnepdur kentinde doğan Priyanka Chopra, öğrenimini ABD'de tamamladı. Aslında yazılım mühendisi ya da kriminal psikolog olmayı planlayan Chopra'nın hayatı katıldığı güzellik yarışmasıyla değişti. Oyunculuğu meslek olarak sürdüren Chopra, İngiliz kraliyet ailesinin üyelerinden Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğününde de davetliler arasındaydı.

        5

        Chopra'nın hayatını birleştireceği 26 yaşındaki Nick Jonas ise adını ilk olarak kardeşleriyle birlikte oluşturdukları Jonas Brothers adlı müzik grubuyla duyurdu. Daha sonra da sinema filmleri için kamera karşısına geçti.

        6

        Çiftin düğünü Jodhpur'daki Umaid Bhawan Sarayı'nda yapılacak ve hem Hristiyan hem de Hindu geleneklerine uygun olarak evlenecek.