Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis Rafael Nadal - Casper Ruud Roland Garros finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Roland Garros finali ne zaman, hangi kanalda ve şifresiz canlı izlenebilecek mi? - Tenis Haberleri
        1

        Roland Garros tek erkekler finalinde Rafeal Nadal ile Casper Ruud karşı karşıya geliyor. Tenis dünyası Fransa Açık finalini beklerken "Rafael Nadal - Casper Ruud Roland Garros finali ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?" sorusuna yanıt aranıyor. Çeyrek finalde Sırp rakibi Novak Djokovic'i 3-1 mağlup eden Toprağın kralı lakaplı Nadal, yarı finalde 1-0 önde götürdüğü mücadelede rakibi Alexander Zverevi'nin sakatlanarak maçtan çekilmesinin ardından finale çıktı. Fransa Açık finalinde dünya 5 numarası İspanyol raket Rafeal Nadal, 14.Roland Garros şampiyonluğu için mücadele verecek.

        2

        ROLAND GARROS FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Rafael Nadal - Casper Ruud Roland Garros finali 5 Haziran 2022 Pazar günü saat 16:00'da oynanacak.

        3

        RAFEAL NADAL - CASPER RUUD FİNALİ HANGİ KANALDA?

        2022 Roland Garros tek erken finali EuroSport 1 üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

        4

        CASPER RUUD İLK KEZ FİNALDE!

        Norveçli raket Casper Ruud, bu yıl yaptığı çıkış ile ATP sıralamasında 8.sıraya yükselmiştir. Kariyerinin ilk Grand Slam final mücadelesinde oynayacak olan 23 yaşındaki tenişçi Genevre'de şampiyon olarak Paris'e geldi. Genç raket Casper Ruud, 2022 Roland Garros finalinde Rafeal Nadal ile karşı karşıya geliyor.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ