Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rafael Nadal ile eşi Xisca Mery Perello milyarlık yatlarını temizledi - Magazin haberleri
        1

        Sporcu Rafael Nadal eşi Xisca Mery Perello ile İspanya'daki koronavirüs salgını önlemlerinin rahatlamasıyla birlikte soluğu Mallorca Adası'nda aldı.

        2

        İki ayı aşkın bir süredir karantinada olan çift, yaz tatillerini geçirecekleri Aria adlı lüks yatları için kolları sıvadı.

        3

        Nadal eşi Perello ile katamaran tarzı yatlarını, temizleyen ekiple birlik olup güneşin altında kendi elleriyle temizledi.

        4

        Çift, işlerini bitirdikten sonra aile üyeleri ile birlikte denize açıldı. Rafael Nadal ve Xisca Mery Perello'ya sporcunun kız kardeşi Maribel ile babası Sebastian da katıldı.

        5

        Dünyanın en çok kazanan sporcularından biri olan Nadal, lüks yatını geçtiğimiz yıl temmuz ayında almıştı. Ancak, yat sporcuya bir hafta önce teslim edildi.

        6

        İçinde her türlü olanağı barındıran yat, 12 konuğu ağırlayabilecek kapasiteye sahip.

        7

        Nadal, aynı zamanda çocukluk aşkı olan Maria Francisca (Mery) Perello ile 2019'da nikah masasına oturdu. Rafael Nadal, bir an önce çocuk sahibi olmak istediğini dile getirse de çiftin henüz çocuğu bulunmuyor.

        8

        Bir Grand Slam'i 9 kez kazanan ilk tenisçi olan Nadal, 3 Haziran 1986 yılında Manacor'da dünyaya geldi.

        9

        Sıkı bir Real Madrid taraftarı olan sporcu, 2005'te elde ettiği Grand Slam şapmiyonluğundan bu yana 2018 yılında Roland Garros şampiyonu olarak seriyi 18 yıla çıkardı. Rafael Nadal, aynı zamanda Shakira'nın Gypsy adlı klibinde oynadı.