Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Real Madrid: 5 - Fenerbahçe: 3 | MAÇ SONUCU ve MAÇ ÖZETİ Fenerbahçe Real Madrid'i salladı - Fenerbahçe Haberleri

        Bayern Münih karşısında Audi Cup mücadelesinde ağır yara alan Fenerbahçe, organizasyonun üçüncülük maçında Real Madrid'le karşı karşıya geldi. Kanarya, düne göre çok etkili gözüktüğü, öne geçip rakibiyle başa baş bir mücadele sergilediği maçta 5-3 mağlup oldu.

        KANARYA ETKİLİ BAŞLADI, RODRİGUES AVLADI!

        6. dakikada Fenerbahçe'nin golü geldi. Garry Rodrigues sağ çaprazdan uzak köşeye yaptığı vuruşta topu filelere gönderdi: 0-1. 8. dakikada Fenerbahçe bir kez daha gole yaklaştı. Ferdi Kadıoğlu sağ kanattan ortasını yaparken Vedat Muriqi'nin kafa vuruşunda Nacho topu çizgi üzerinde uzaklaştırdı.

        REKLAM

        DEFANS UYUDU, REAL ÜSTÜNLÜĞÜ BULDU!

        12. dakikada skora denge geldi. Kanarya'da Diego Reyes kale önünde topu uzaklaştıramadı. Kaleci Altay Bayındır ile karşı karşıya kalan Benzema durumu 1-1'e getirdi. 27. dakikada Real Madrid, Karim Benzema'nın kafa vuruşuyla gelen gol sonrası 2-1 öne geçti.

        DİRAR KENDİNİ AFFETTİRDİ!

        Ancak Fenerbahçe pes etmedi. 34. dakikada sahneye çıkan Nabil Dirar skora tekrar dengeyi getirdi: 2-2. Bayern maçında ıslıklanan Faslı futbolcu, bir anlamda taraftara da kendini affettirdi ve ilk yarı böyle sona erdi.

        BENZEMA'YI DURDURAMADIK!

        İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Real Madrid, 53. dakika bir kez üstünlüğü yakaladı. Sarı-lacivertlilerde Diego Reyes arka direkte topu uzaklaştıramazken fileleri bulan Karim Benzema hat-trick yaptı: 3-2.

        OZAN TUFAN FÜZEYİ YOLLADI AMA...

        REKLAM

        59. dakikada Fenerbahçe bir kez daha beraberliği yakaladı. Ozan Tufan, çok uzaklardan yaptığı nefis vuruşta kaleciyi çaresiz bırakarak harika bir gole imza attı: 3-3. Ancak Real'in buna yanıtı gecikmedi. 62. dakikada o sırada oyuna yeni giren Nacho, kaleci Altay'dan seken topu filelere gönderdi: 4-3. 79. dakikada yine kaleci Altay'dan seken bir topu tamamlayan Mariano Diaz farkı ikiye çıkardı: 5-3. Son bölümde Real Madrid'in birçok atağında kaleci Altay kurtarışlarıyla yıldızlaşırken mücadele 5-3 noktalandı

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ