Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 10 MART 2023 Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını... Dünün reyting sonuçları ile hangi dizi reyting sonuçlarında birinci oldu?
        1

        Dünün reyting sonuçları, takip ettikleri dizi ve yapımların reyting sıralamasında ilk sırada yer almasını isteyenlerin gündeminde yer alıyor. 10 Mart akşamı ekrana gelen Ateş Kuşları, Barbaros Hayreddin, Hayatımın Şansı, Tuzak, Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizileri Total ve AB reyting sıralamasında zirvede yer almak mücadele verdi. İşte, 10 Mart 2023 Cuma dünün reyting sonuçlarına göre birinci olan yapım...

        2

        DÜNÜN TOTAL REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

        Total'de ve AB sıralamasına göre dünün reyting sonuçları açıklandı. 10 Mart Cuma reyting sonuçları sıralaması...

        3

        10 MART TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

        Total'de 1.sırada Star TV’de izleyiciyle buluşan “Yalı Çapkını”, 2. sırada Show TV’de ekrana gelen “Kızılcık Şerbeti”, 3.sırada Atv’de yayınlanan “Ateş Kuşları” yer aldı.

        4

        AB REYTİNG SIRALAMASI

        AB'de ise 1.sırada “Kızılcık Şerbeti”, 2.sırada “Yalı Çapkını”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

        5

        GEÇTĞİMİZ HAFTA 3 MART REYTİNG SONUÇLARI

        Total'de birinci sırada Yalı Çapkını, ikinci sırada Yalı Çapkını özet bölümü, üçüncü sırada ise Kızılcık Şerbeti yer aldı.

        AB'de birinci sırada Yalı Çapkını, ikinci sırada Kızılcık Şerbeti, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber yer aldı.

        20+ABC1 izleyici grubunda birinci sırada Yalı Çapkını, ikinci sırada Kızılcık Şerbeti, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber yer aldı.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ