Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna yeni iç çamaşırı koleksiyonunu kendi tanıttı

        Rihanna, sahibi olduğu iç çamaşırı markasının yeni koleksiyonundan parçaları kendi giydi ve poz verdi.

        37 yaşındaki üç çocuk annesi Barbadoslu şarkıcı, Sevgililer Günü ürünlerini tanıttı.

        Kırmızı sütyenli takımı giyerek cesur pozlar veren Rihanna, 149 milyon takipçili Instagram hesabında, "Afrodit bir vahşiydi" mesajını yazdı.

        REKLAM

        Diğer girişimleriyle birlikte onu milyarder yapan iç çamaşırı markasını sergileyen Rihanna'ya, beğeni ve yorum yağdı. Rapçi Dreezy, "Her çocukla daha da güzelleşiyor gibisin" diyerek hayranlığını dile getirdi.

        2020'den beri rap şarkıcısı ASAP Rocky ile ilişki yaşayan Rihanna, Eylül 2025'te Rocki Irish adını verdiği kızını dünyaya getirdi.

        Rihanna'nın RZA adında 3 yaşında ve Riot adında 2 yaşında iki oğlu bulunuyor.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Beykoz'da kamyon dükkana girdi: 1'i turist 2 ölü

        (DHA)- BEYKOZ'da yokuştan inen tahta yüklü kamyon, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yoldan geçen 2 turiste ardından 2 katlı binanın giriş katında bulunan boş dükkana girdi. Kazada yolda geçen turist Wiebe Wermer(28) ile kamyon şoförü Emet Tüfenk(27) hayatını kaybetti. İtalyalı Illaria Carroza da yaralandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ