Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rita Ora ile aşk yaşayan Taika Waititi yapımcılardan azar işitti - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Rita Ora ile aşk yaşadığı ortaya çıkan ünlü yönetmen Taika Waititi'nin, birkaç gün önce Avustralya'daki evinde verdiği partinin sabahında, balkonda sevgilisi ve oyuncu Tessa Thompson ile samimi halleri paparazziler tarafından görüntülenmişti.

        2

        Şu sıralar 'Thor' serisinin yeni halkası 'Love and Thunder'ın yönetmen koltuğunda oturan Waititi'nin o görüntüleri başına dert oldu. 45 yaşındaki ünlü yönetmenin samimi halleri yapımcıları kızdırdı.

        3

        YAPIMCILARDAN AZAR İŞİTTİ İDDİASI

        İngiliz ve ABD basınında yer alan haberlere göre; balkon görüntüleri yüzünden Oscar ödüllü yönetmen, yapımcılardan azar işitti. Yapım şirketinin, "Bunlar istediğimiz görüntüler değil" diye yorumlandığı iddia edildi.

        4

        Taika Waititi'nin balkon görüntüleri, Thor filminin yapımcısı Marvel şirketinin de onun bağlı bulunduğu Disney'in yöneticilerini de çok kızdırdığı öne sürüldü.

        5

        "ÇİZGİYİ AŞTI"

        Yöneticilerin, çok büyük yatırım yaptıkları bir projeyle ilgili yansıtmak istedikleri görüntünün bu olmadığını savunduğu belirtildiği iddia edildi.

        Yapım şirketinin üst düzeyine yakın bir kaynak, Waititi'nin sergilediği görüntülerin çizgiyi aştığını savunduklarını belirtti.

        6

        RITA ORA'YA ELEŞTİRİ YAĞDI

        Ayrıca bu görüntüler, şarkıcı Rita Ora'nın hayranlarını da kızdırdı. Ora'nın birçok takipçisi, ünlü şarkıcının kariyeri boyunca sürdürdüğü imajını bozmaya başladığını ileri sürdü.

        7

        Öte yandan gelecek yıl gösterime girmesi planlanan 'Thor: Love and Thunder'da; Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Christian Bale gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin çekimleri bir süredir Avustralya'da devam ediyor. Başta Portman, eşi ve çocukları olmak üzere filmin oyuncu kadrosu bir süredir orada kiraladıkları evlerde yaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ