Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Rıza Kocaoğlu'ndan 'Burcu Alptekin' açıklaması: Hayatımda aşk yok - Magazin Haberi
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan oyuncu Rıza Kocaoğlu (42), iyileşmesinin ardından soluğu Cihangir'de aldı.

        2

        "BİRKAÇ GÜN ATEŞLENDİM"

        Önceki gün objektiflere yansıyan Kocaoğlu, özel hayatı ve kariyeri hakkında konuştu.

        Gazetecilerle sohbet eden Rıza Kocaoğlu, hastalık sürecinden bahsetti. Ünlü oyuncu, "2-3 gün ateşlenme oldu, sonra geçti şükür." açıklamasını yaptı.

        3

        "GÖRÜŞTÜĞÜM BİRKAÇ PROJE VAR"

        Projelerinden de söz eden Kocaoğlu, "Tiyatro oyunum devam ediyor. Bu dönemde bolca tiyatro oyunlarına yöneleceğim. Görüşmede olduğum birkaç proje var. Netleşsin, zaten haberiniz olur." diye konuştu.

        4

        "HAYATIMDA AŞK YOK"

        Rıza Kocaoğlu, yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı yönündeki dedikoduları da soran muhabirlere, "Öyle bir şey yok. Aşk yok zaten hayatımda. Kendisi benim arkadaşım olur.” diyerek, evinin yolunu tuttu.

        5

        AŞK BİTTİ

        Öte yandan Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz yıl iki yıl aşk yaşadığı ve kendisi gibi oyuncu olan Hazal Subaşı ile ilişkisini bitirmişti.

        Ayrılık haberini Instagram hesabından duyuran Kocaoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz.

        6

        "KESİN İFADELERLE YAYILIYOR"

        Ayrılığın ardından Kocaoğlu'nun oyuncu Yüsra Geyik ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü. Çıkan haberlerden sonra Geyik, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapmıştı.

        30 yaşındaki oyuncu, "Hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum çünkü oldukça kesin ifadelerle, hızlıca yayılıyor... Konuyla ve gerçeği yansıtmayan aşk yakıştırmalarıyla ilgili bir daha konuşmayacağımı bildirmek isterim. Sağlıklı, huzurlu hafta sonlarınız olsun." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ