Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Rüyada depremde sallanmak görmek nedir? Rüyada deprem olup binanın yıkılması, sarsılması ne anlama geliyor?

        Rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir? Rüyasında sarsıntı veya şiddetli deprem hissetmek nedir? Şeklindeki sorular merak konusu oldu. Alimlere göre rüyada deprem görmenin anlamını haberimizde derledik.

        RÜYADA DEPREM OLDUĞUNU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

        Rüya sahibinin hayatı ile ilgili plan ve projelerinin dışarısında kalan bazı olayların yaşanacağına delalet eder. Bu rüya ayrıca rüya sahibinin kendine güvenli bir şekilde emin adımlarla amacına ulaşacağının da habercisidir.

        RÜYADA DEPREMDE SALLANDIĞINI GÖRMEK

        Keder, zarar, ziyan, üzüntü ve korkuyla yorumlanır. Deprem nedeni ile dağın yer değiştirdiğini görmek ilahi felaketlerin yaşanacağına delalet eder. Rüyada Deprem ayrıca rüya sahibinin bir yerden başka bir yere göç edeceğine, planlar dahilinde olmayan değişikliklere işaret eder.

        REKLAM

        RÜYADA ŞİDDETLİ DEPREM GÖRMEK

        Bir olay yaşanacağına ve birçok kişi tarafından da bu olayın konuşulacağına delalet eder. Rüyada şiddetli bir depremde birçok kişinin öldüğünü görmek ise geneli üzecek bir olayın yaşanacağını işaret eder. Sevilen bir kişinin kaybı şeklinde de yorumlanır.

        RÜYADA DEPREMDEN KURTULMAK

        Depremden kurtulduğunuzu ve yaşadığınızı görmeniz kişinin bazı durumlardan dolayı yorulacağı ve zorluk çekeceğine işaret eder. Rüyada depremden kurtulan insanlar görmek kalabalıkların toplanmasına ve çevredeki insanların seyre gelmesine sebep olacak bir olayın yaşanacağına delalet eder.

        RÜYADA DEPREMDE İNSANLARIN KAÇTIĞINI GÖRMEK

        Bir yerde deprem olduğunu ve insanların korku ile kaçıştığınızı görmek halka zorluk çektirecek bir olayın meydana geleceğine işaret eder.

        RÜYADA DEPREMDEN YER YARILMASI

        Hayırlı olmayan bir rüyadır. Yaşanacak kötülük, uğursuzluk ve kısmetsizlik ile tabir edilir. Halkın huzurunun, güvenliğinin bozulacağına işaret eder. Rüyada yerin yarıldığını görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlık ve şiddetli korku şeklinde de yorumlanır.

        RÜYADA DEPREMDE EV YIKILMASI

        Evde deprem olduğunu görmek ve evin yıkılması başlanan bir işin yarım kalacağı anlamına gelir.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ