Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Kedi Saldırması Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Kara Kedi Saldırısına Uğramak Anlamı Nedir?

        Rüyada Kedi Saldırması

        Rüyada esnasında bir kedinin saldırması rüya sahibinin bir süre boyunca rahat edeceğine işaret etmekte olan bir rüyadır. Ancak bu rüya yabani ve vahşi bir kedi görülmekteyse durum tersi olabilmektedir. Bundan dolayı rüyaya dikkat edilmesi ve her detayının anlatılması gerekmektedir. Çünkü rüyada görülen küçük detaylar oldukça farklı anlamların ortaya çıkmasını sağlayabilmektedir.

        Zor kararlar alınacağına, bazı durumlarda yanlış kararların seçileceğine, maddi anlamda bazı kayıpların yaşanacağına, alınacak bazı kararların kişiler tarafından tartılması gerektiğine işaret ettiği şeklinde yorumlanabilmektedir. Bu rüyadan sonraki dönemde rüya sahibinin çok dikkatli hareket etmesi ve her kararını dikkatli bir şekilde alması gerekmektedir. Böylelikle daha doğru kararlar verebilmekte veya daha emin adımlar atabilmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Kara Kedi Saldırması

        Rüya sahibinin gerçek hayatta bazı sorunlar ile mücadele etmesine işaret etmektedir. Eğer rüya sahibi bir borç almış ise bunu ödemekte zorluk çekmesine, hayatında bazı sıkıntıların meydana gelmesine, maddi anlamda sıkıntıların yaşanmasına yorulmaktadır. Hem maddi hem de manevi sorunlar ile boğuşulacağına, bazı dönemlerin oldukça sorunlu geçirileceğine, bazı sorunların içerisinden çıkmakta zorlanmaya işaret ettiği bilinmektedir. Rüyada kara kedi saldırması genel anlamda olumsuz bir rüyadır ve sıkıntılı durumların oluşacağına işaret etmektedir.

        Rüyada Kedinin Üstüne Atlaması

        Rüya esnasında bir kedinin kişinin üzerine atlaması genelde olumlu sonuçlanmaktadır. Kısa bir süre içerisinde çok büyük mutlulukların yaşanacağına işaret ettiği dile getirilmektedir. Aynı zamanda bu rüya bazı şansız durumların devam edeceği şeklinde de yorumlanmaktadır. Oldukça kötü ve karamsar günlerin yaşanacağına fakat bunların bir süre sonra son bulacağına işaret ettiği şeklinde yorumlanmaktadır. Genel anlamda olumludur ancak rüyanın detaylarına bağlı olarak olumsuz anlamların çıkarılmasına neden olabilmektedir. Rüyanın doğru bir şekilde yorumlanması büyük bir öneme sahiptir. Rüyada kedinin üstüne atlaması birtakım zorluklara işaret etmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Kedi Isırması

        Rüyada kedinin ısırması belirli bir süreçten, zorluklardan ve bazı sıkıntılardan geçileceğine, bazen moral bozucu durumların yaşanacağına işaret etmektedir. Zorlu bir süreç ile birlikte hayatta bazı değişimlerin yaşanacağına, farklı durumların oluşabileceğine, genel anlamda bazı olumsuz durumlar ile uğraşılacağına yorulmaktadır. Yaşanan zorlukların ve sıkıntılı durumların uzun süre boyunca devam edeceğine işaret ettiği de dile getirilmektedir.

        Rüyada Kedinin Saldırmaya Çalışması

        Eğer rüya esnasında bir kedi saldırmaya çalışır ise yakın bir kişi ile mücadele yaşanacağı sonucu çıkarılmaktadır. Genel anlamda olumlu sonuçların çıkarıldığı bir rüyadır ve pek çok farklı şekilde yorumlanabilmektedir. Rüyada kedinin saldırmaya çalışması genel anlamda uzun vadede maddi bir kaybın yaşanacağına, beklenmedik sorunların ortaya çıkmaya başlayacağına ve hayatta değişen bazı durumların gelişebileceğine yorulmaktadır.

        Özellikle akrabalar ile girilecek olan mücadeleyi işaret ettiği dile getirilmektedir. Aynı zamanda ev halkının üzüleceği bazı durumların yaşanmasına ve bunların belirli bir süre boyunca devam edeceğine işaret etmektedir. Rüyada görülen detaylara bağlı olarak olumlu veya olumsuz yorumlanabilmektedir. Bundan dolayı detaylara dikkat edilmesi gerekmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ